Saturday, July 20, 2024
HomeBlueGde je Tuborg tu je zabava

Gde je Tuborg tu je zabava

Finalno merenje Tuborg party lanca zabave održano je u petak, 5. avgusta 2011. godine, na beogradskom splavu Sound sa početkom u 20h. Četiri ekipe sa najdužim lancem od Tuborg alkica osvojile su nagradno putovanje u funhouse-u na Ibici.

Ovo nesvakidašnje takmičenje u okviru Tuborg Ultimate Summer-a privuklo je veliki broj takmičara na najpoznatijoj društvenoj mreži Facebook. Ekipe sa najdužim lancem zabave imale su 1. jula, pri prvom merenju, mogućnost da osvoje  nagradno letovanje na Zakintosu ili da sačuvaju lanac i nastave da se takmiče do 5. avgusta kada su, nakon finalnog merenja, objavljeni dobitnici sedmodnevnog puta na Ibicu. Dužina najdužeg lanca pri prvom merenju iznosila je čak 44 metra, dok je na finalnom merenju dužina lanca najbolje plasirane ekipe, jedne od četiri koje su osvojile put na Ibicu, bila čitavih 153 metara.

Tuborg je, osim za takmičare, pripremio i pravo iznenađenje za sve devojke i mladiće koji su želeli da ovo leto provedu na najluđem španskom ostrvu! Svi zainteresovani, imali su prilike da se prijave na konkurs za hosting. Fotografije onih koji su  izabrani objavljene su na Facebook stranici Tuborg Srbija. Dvadeset momaka i devojaka sa najviše „like“-ova pozvani su na završni događaj na kome su pobednici Ibiza konkursa odabrali četvoro, sa kojima će otputovati na nezaboravan provod na Ibizu!

Tuborg je brend koji se oduvek vezivao za dobru muziku i važne muzičke događaje u Srbiji. U okviru Tuborg Ultimate Summer koncepta, ovog leta, domaća publika imala je prilike da uživa na nekim od najatraktivnijih koncerata u Beogradu, na EXIT festivalu, a provod će se nastaviti i na najpopularnijem prestoničkom muzičkom festivalu, Beerfest. Jer, gde je Tuborg tu je i zabava!

Previous article
Next article
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!