Sunday, June 16, 2024
HomeTechnolifeGedžetiHONOR proslavio velike uspehe u Srbiji i širom sveta u 2021. godini

HONOR proslavio velike uspehe u Srbiji i širom sveta u 2021. godini

Globalni tehnološki brend HONOR, proslavio je uspešan završetak prve godine otkako posluje samostalno, kao brend koji korisnicima isporučuje vrhunsku tehnologiju. Zajedno sa brojnim regionalnim korisnicima iz Srbije, Hrvatske i Slovenije, ali i preko 180 miliona korisnika širom sveta i industrijskih partnera, uključujući AMD, Intel, MediaTek, Qualcomm i druge, HONOR se osvrnuo na svoje putovanje i dostignuća u 2021.

 

„Zahvaljujući podršci naših korisnika i partnera u protekloj godini, HONOR je uspeo da dodatno unapredi svoj brend kako bismo obezbedili vrhunsku i pristupačnu tehnologiju širem krugu korisnika. Ponosan sam na postignuti napredak u industriji koji smo uveli kao rezultat posvećenosti i strasti mojih kolega i saradnje sa našim vodećim globalnim partnerima. Zaista je bilo sjajno videti kako oblikujemo zajedničku budućnost”, rekao je George Zhao, izvršni direktor kompanije HONOR Device Co. Ltd.

 

„Veliko mi je zadovoljstvo i čast da vidim kako je sve proteklo tokom uspešnog završetka prve godine HONOR-a kao globalnog tehnološkog brenda. Kao što verovatno znate, u proteklom periodu u regionu smo predstavili HONOR 50 i HONOR 50 Lite pametne telefone, kao i HONOR MagicBook X 15 laptop. Radujemo se što ćemo svima vama predstaviti i druge proizvode tokom 2022. godine”, istakao je Bruce Huang, generalni menadžer za HONOR Srbija, Hrvatska i Slovenija, tokom novogodišnje proslave upriličene u Beogradu.

Retrospektiva uređaja predstavljenih u Srbiji u 2021.

 

HONOR 50 pametni telefon na tržištu Srbije je dostupan od 1. novembra, opremljen je Google servisima i predstavlja prvi pametni telefon koji poseduje Qualcomm SnapdragonTM 778G platformu. Dodatno, HONOR 50 se može pohvaliti profesionalnom četvorostrukom zadnjom kamerom koja ima glavnu kameru od 108MP, širokougaonom kamerom od 8MP, makro kamerom od 2MP i dubinskom kamerom od 2MP. Zahvaljujući bateriji od 4.300mAh, HONOR 50 može lako da podrži celodnevnu neprekidnu upotrebu. Uređaj poseduje tehnologiju HONOR SuperCharge od 66W, koja omogućava da se baterija napuni do 70% u roku od samo 20 minuta pomoću punjača koji ide uz telefon.

 

HONOR 50 Lite je opremljen baterijom velikog kapaciteta od 4300mAh, SuperCharge tehnologijom za brzo punjenje baterije od od 66W i HONOR FullView ekranom od 6,67 inča. Korisnicima obezbeđuje izvanrednu brzinu punjenja, impresivno iskustvo gledanja i funkcije zaštite očiju, a sve to po pristupačnoj ceni.

 

Opremljen Intel® CoreTM procesorom 10. generacije, novi HONOR MagicBook X 15 laptop pruža unapređene performanse u premijum ultratankom aluminijumskom kućištu vrhunskog dizajna. Sa baterijom od 42Wh, dvokanalnom memorijom velike brzine, 2X2 MIMO dizajnom sa dvostrukom antenom i velikim kulerom, HONOR MagicBook X 15 obezbeđuje vrhunske karakteristike i besprekorno korisničko iskustvo.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!