Wednesday, April 17, 2024
HomeBlueHP vas vodi na Dejvis kup u Kombank Areni

HP vas vodi na Dejvis kup u Kombank Areni

Uoči ovogodišnjeg Dejvis kupa, koji se održava od 13. do 15. septembra u Kombank Areni u Beogradu, kompanija HP je pripremila veliku tenisku akciju u HP prodavnici u Ušće Shopping Centru. Prvih 50 kupaca bilo kog notebook ili desktop računara u HP prodavnici na poklon dobija po 2 kompleta karata za sva 3 dana Dejvis kupa, na kome će biti igrani mečevi polufinala svetske grupe Dejvis kupa 2013 između reprezentacija Srbije i Kanade.    
Posetioce ove sportske manifestacije očekuje i atraktivan HP štand u Kombank Areni na kome će moći da isprobaju notebook računare HP Envy 15, HP Pavilion 15, HP ProBook 450, hibrid HP Split 13, tablet HP Slate 7, HP Rove 20 Mobile All-in-One, štampače HP Deskjet Ink Advantage serije, kao i štampač HP Officejet Pro 8600.
Na štandu će biti organizovana i zanimljiva aktivacija za sve ljubitelje HP uređaja i belog sporta: zid sa otvorima u tri veličine koje posetioci treba da pogode teniskom lopticom koristeći reket. Za pogodak najvećeg otvora HP dodeljuje kačket, za pogodak srednjeg majicu, dok će posetioci koji pogode najmanji otvor biti nagrađeni HP Deskjet štampačem.
Kompanija HP je na globalnom nivou od 2010. godine zvanični tehnološki sponzor Dejvis kupa i pomaže razvoj informacionih tehnoloških sistema Međunarodne teniske federacije. Takođe, HP tehnološka rešenja i proizvodi koriste se u komunikaciji između različitih Dejvis kup lokacija širom sveta, i doprinose održavanju internet stranica Federacije i najveće teniserske baze podataka koju Federacija poseduje.
 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!