Wednesday, May 22, 2024
HomeBlueInovacije u kompaniji flydubai

Inovacije u kompaniji flydubai

flydubai, prva niskotarifna avio-kompanija iz Dubaija, učvrstila je poziciju novoosnovanog avio-prevoznika sa najbržom stopom rasta u svetu, pokretanjem letova ka pedestoj destinaciji, Biškek u Kirgiziji, za manje od tri godine. Uvodeći konstantne inovacije u svoj rad, flydubai je unapredio i sistem zabave na letovima (IFE) pa tako sada nudi više filmova, TV serija i muzike nego bilo koji drugi prevoznik u svojoj klasi.

Pomeranje granica u obalasti zabavnih sadržaja na letovima počelo je od uvođenja sistema Fiber-To-The-Screen (FTTS) kompanije Lumexis u novembru 2010. godine, zahvaljujući tehnologiji optičkih vlakana koja je po prvi put omogućila prikazivanje filmova u visokoj definiciji u avionima. Takođe uveden je i nov model plaćanja koji podrazumeva paket TV serija i filmova po početnoj ceni od 2,06 evra, umesto dosadašnjeg pojedinačnog plaćanja. U ponudi se sada nalazi 149 holivudskih, bolivudskih i arapskih filmova, među kojima su i najnovija ostvarenja, kao i top 10 filmova sa najvećom zaradom svih vremena. Ponuda takođe obuhvata 154 TV serije,  kao i 250 muzičkih albuma, čime je obezbeđeno više od 500 sati non-stop zabave.

Letovi ka pedesetoj destinaciji kompanije flydubai predstavljaju još jednu važnu prekretnicu u kratkoj istoriji kompanije, među koje spada i isporuka Boing-ovog 7000–og aviona tipa 737. U regionu gde dominiraju tradicionalni avio-prevoznici, flydubai je izrastao u uspešnog niskotarifnog avio-prevoznika koji ne pravi kompromise u pogledu kvaliteta, što potvrđuje i podatak da je danas ova kompanija druga najveća koja leti sa Međunarodnog aerodroma u Dubaiju. Takvu poziciju potvrđuju i brojne nagrade, kao što je i titula niskotarifne kompanije godine koju su joj 2011. godine dodelili časopisi Business Traveller Middle East i Aviation Business.

Karte za letove mogu se kupiti preko vebsajta kompanije flydubai (www.flydubai.com), kol centra kompanije (+9714 231 1000) i poslovnih partnera.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!