Monday, February 26, 2024
HomeBlueiStyle Apple Premium Reseller prodavnica slavi rođendan

iStyle Apple Premium Reseller prodavnica slavi rođendan

 

Jedna od najlepših i najvećih iStyle Apple Premium Reseller prodavnica u ovom delu Evrope – iStyle Apple Premium Reseller prodavnica u TC Ušće u Beogradu 09.08.2014. slavi svoj drugi rođendan od velikog renoviranja 2012. godine.
Pre tačno dve godine ova prodavnica je dobila duplo veći prostor, koji je preuređen po najvišim Apple standardima. Prodavnica je od tada dobila novo ruho i postala omiljeno mesto za kupovinu Apple i povezanih proizvoda drugih proizvođača kod nas, kao i za sticanje novih znanja i veština u korišćenju gedžeta i računara pomenute kompanije. Kupci je prepoznaju kao mesto gde se mogu upoznati sa novim tehnologijama u veoma prijatnom okruženju.

iStyle Apple Premium Reseller prodavnica u TC Ušće u Beogradu nudi kompletan asortiman Apple proizvoda predviđenih za domaće tržište, kao i veliki broj dodataka za iste uključujući i neke od najegzotičnijih proizvoda koji se retko gde mogu kupiti. Prodavnica je specifična i po tome što ima vrhunski obučene prodavce spremne da u svakom trenutku kupcima izađu u susret i daju odgovarajuće sugestije shodno njihovim potrebama.
Svojim kupcima iStyle Apple Premium Reseller nudi i najbolje servisne usluge kroz svoj servis (Apple Authorized Service Provider) koji postoji od 2010 godine. Velika prednost servisa je što ne funkcioniše samo kao servis na koji je većina kupaca navikla već i kao mesto na kom se može dobiti puna tehnička i edukativna podrška.

Na dan rođendana 09.08.2014 iStyle Apple Premium Reseller prodavnica je spremila sjajne popuste za sve kupce, poklone za prvih 30 kupaca, kao i zanimljiva iznenađenja za posetioce.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!