Wednesday, May 22, 2024
HomeBlueJ Factory i ove godine traži nove reditelje

J Factory i ove godine traži nove reditelje

Jedinstveno takmičenje Jameson viskija – J Factory – Film za 60 sekundi, održaće se po treći put u Srbiji i kao i prethodnih godina svojim učesnicima pružiće šansu da budu režiseri jednominutnog rimejka svog omiljenog kultnog filma i postanu deo prestižnog filmskog festivala  Jameson Empire Awards u Londonu! J Factory omogućava ljudima da budu kreativni, da se kvalitetno razonode i da za to budu nagrađeni odlaskom u London i učešćem na festivalu Jameson Empire Awards.
Ovogodišnji članovi žirija glumci Anica Dobra i Gordan Kičić snimili su najavni film u kom na šaljiv i kreativan način objašnjavaju pravila takmičenja i pozivaju sve ljubitelje kinematografije da se prijave.

Učesnici imaju zadatak da snime svoju verziju kultnog filma ili scene iz filma u trajanju od 60 sekundi. Za filmove će se glasati putem Jameson sajta www.j-factory.rs  kao i putem  Jameson Srbija Facebook strane. Konačni odabir pobednika od finalista koji će biti izabrani putem interneta, izvršiće stručni žiri.
Učesnici mogu praviti obrade domaćih i stranih kultnih filmova, ali isključivo strani filmovi ulaze u konkurenciju za glavnu nagradu. Glavna nagrada za kreativnu obradu stranog filma je odlazak u London na Jameson Empire Awards filmski festival, dok je nagrada za obradu domaćeg filma profesionalna kamera i poklon paket Jameson irskog viskija.

Pobednik takmičenja biće proglašen na finalnom događaju u januaru i dobiće priliku da otputuje u London gde će se u konkurenciji sa još dvadesetoro takmičara boriti za prvo mesto na Jameson Empire Awards-u u martu 2014. godine.
Jameson je irski viski broj 1 u svetu, sa tradicijom proizvodnje 229 godina, prolazi kroz destilaciju tri puta, i to je ono što mu daje izvanrednu pitkost  ( dva puta pitikiji) i čini ga drugačijim od ostalih viskija, koji obično prolaze destilaciju jednom ili dva puta.
Najavu za film koji su Gordan i Anica snimili možete pogledati putem linka
Za nekoliko dana bićete u prilici da vidite ceo film!

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!