Monday, April 15, 2024
HomeBlueKompanija Carlsberg Srbija lansirala novu mobilnu aplikaciju House of Beer

Kompanija Carlsberg Srbija lansirala novu mobilnu aplikaciju House of Beer

Kakva je veza između premijum piva i mobilnih telefona? Kompanija Carlsberg Srbija lansirala je mobilnu aplikaciju za sve ljubitelje kvalitetnih piva pod nazivom House of Beer.    

Ova besplatna aplikacija za mobilne telefone omogućava svim ljubiteljima piva Budweiser Budvar, Guinness, Corona, Kronenbourg, Erdinger i Grimbergen da saznaju više o ovim brendovima, lociraju najbliži lokal u kome se služi njihovo omiljeno pivo, kao i da o tome obaveste svoje društvo! Osim toga, putem aplikacije House Of Beer, korisnici mogu da otkriju nove ekskluzivne lokale, galerije fotografija, ponude i programe lokala, kao i specijalne promocije i događaje koje Carlsberg Srbija organizuje u mreži House Of Beer.
Aplikacija će biti predstavljena na ovogodišnjem EXIT festivalu, kao i u nizu gradova u Srbiji, gde korisnike koji instaliraju aplikaciju očekuju pokloni i iznenađenja. House Of Beer je prva i jedina mobilna aplikacija ove vrste u regionu i trenutno je dostupna za Android telefone, a uskoro će biti lansirana i za iOS.
House Of Beer je istovremeno i mreža pažljivo odabranih lokala u Srbiji sa vrhunskim ambijentom i uslugom, koji nude ekskluzivna piva Carlsberg Grupacije: Budweiser Budvar, Guinness, Corona, Kronenbourg, Erdinger i Grimbergen. Sve lokale, kao i vaše omiljeno pivo, možete pronaći brzo i lako uz aplikaciju House Of Beer.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!