Thursday, June 13, 2024
HomeBlueKovači razočarani Evrovizijom

Kovači razočarani Evrovizijom

Porodica Kovač želela je da na Evroviziju pošalje najstariju sestru, Aleksandru Kovač! Međutim, publika je odlučila drugačije.

– Kornelije i Kristina su se potrudili da im pesme budu neozbiljne, jer su mislili da će tako prednost dati Aleksandrinoj numeri. Niko nije očekivao da će Kristinina pesma, koju peva nepoznata Nina Radojčić, pobediti – otkriva izvor Kurira.

U prilog njegovoj tvrdnji idu i statusi na Fejsbuku najmlađe sestre, glumice Anje Kovač. Ona je pre početka, ali i tokom samog izbora, pozivala sve da glasaju za Aleksandru!

– Ljudi, obavezno glasajte za Aleksandru – napisala je Anja na svom profilu, pa je post obrisala kad je pobedila numera “Čaroban”.

Kristina Kovač ovako komentariše pobedu svoje pesme:
– I mene je pobeda iznenadila. Nemam velika očekivanja ni kad je o Evroviziji reč. Bitno mi je da taj nastup bude kako treba. Nema puno pesama retro stila, koji je poslednjih godina vrlo moderan. Normalno je što je Anja podržala Aleksandru, jer njih dve žive zajedno. Pa, pobogu, mi smo porodica.

Izvor: Kurir

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!