Saturday, June 22, 2024
HomeBlueKućica za vaš HDD

Kućica za vaš HDD

Od pre par godina rack-ova za interne diskove skoro i da nema iz razloga što na tržištu postoje već vrhunski odrađena eksterna rešenja. Međutim, daleko povoljnija kombinacija jeste upravo kpovina klasičnog HDD-a i odvojene kutije za njega. Upravo zbog toga mi vam danas predstavljamo jedan neobičan rack nalik torbici, koji može da primi bilo koji 2.5-inčni čvrsti disk SATA interfejsa.

Rešenje nosi oznaku CEB-25LBS i dolazi nam iz Chiefteca. Bazirano je na USB 2.0 kontroleru poslednje generacije, tako da u radu sa njim možete ostvariti solidne brzine transfera. Odlično će se uklopiti uz najrazličitiju garderobu, a verovatno će najbolje pristajati poslovnim korisnicima.

U pakovanju se isporučuje sa Y kablom i par brošurica iz kojih detaljno možete da se informišete o svim mogućnostima koje nudi Chieftec CEB-25LBS, kao i o načinima kako da ga održavate. Za naše uslove, cena mu je zaista veoma, veoma pristupačna, pa ako vam se stari, dobri i provereni recpet za prenos podataka sviđa onda je CEB-25LBS pravi izbor za vaš 2.5-inčni disk.

Cena (sa PDV-om): 2.099,00 dinara

Kontakt: EWE, www.ewe.rs

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!