Saturday, July 20, 2024
HomeBlueŠta vaše cipele govore o vama!!!

Šta vaše cipele govore o vama!!!


Da li ste ikada razmišljali o tome šta vaše cipele govore o vama? Ukoliko je odgovor negativan, onda je ovo prava stavar za vas. One ne predstavljaju samo dobrog agenta u modi, već mogu dosta toga reći o vama samima. I to nije tako jednostavno kao mišljenje o novim Valentinovim cipelama.

Čitajte dalje kako biste saznali šta vaše cipele govore o vama.

Niske „dame“

Lako održavanje udobnih cipela. Kada kažemo udobne cipele ne mislimo na patike. Međutim, mnoge žene su sklone cipele sa potpeticom i zaobljenim prstima nego šiljatim cipelama. Sa druge strane, nose patike zahtevne za visokim održavanjem. Drugim rečima žene koje nose ovakvu vrstu cipela takođe zahtevaju visok nivo održavanje.

Loša devojka u krevetu

Svi znamo kako izgledaju cipele prostitutki, one podrazumevaju platforme, jasne pete i čizme visoke do butina. Ali one nisu jedini znak za „loše“ devojke. Cipele koje je kreirala Meri Džejn, koje su kockaste predstavljaju još jedan način da budete zloćaste u krevetu, tako da ukoliko uživate u toj ulozi  neka tako i ostane.

Zlatni kopač

Ženske cipele od egzotične kože su svake godine dobitna kombinacija. Tanka štikla, visok sjaj sve može govoriti da je žena spremna za nastup.

Nezavisna žena

Nezavisne žene imaju različite kolekcije cipela. Ako obratite pažnju na žene u vaštoj kancelariji za nedelju dana doćićete do zaključka koje su pouzdane i nezavisne. Te žene neće nositi klasične crne cipele na poslu. One eksperimentišu sa bojama i stilovima.

Previous article
Next article
UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!