Wednesday, April 17, 2024
HomeBlueLUKOIL Srbija: Pokrenimo motor ljubavi

LUKOIL Srbija: Pokrenimo motor ljubavi

Pod geslom „Pokrenimo motor ljubavi“, a povodom desetogodišnjice poslovanja kompanije „LUKOIL Srbija“, 11. septembra sa početkom u 12.30, Osnovnoj školi „Nada Purić“ iz Valjeva biće uručena donacija i organizovan zabavni program, sportske aktivnosti i likovni konkurs za učenike. U okviru ovog socijalno odgovornog projekta „LUKOIL Srbija“ će uručiti pet kompjutera, smart tablu i projektor, koji su u ovom trenutku neophodni školi.    
Kompanija je pokrenula ovu akciju u nizu sličnih koje namerava da sprovede tokom jeseni, želeći ne samo da pomogne deci, već i da se sa njima upozna, razume njihove probleme i pomogne u njihovom prevazilaženju.
Upravo s toga, za školarce će biti organizovan konkurs likovnih radova i takmičenja u košarci i fudbalu, kao i igre bez granica uz podršku poznatog srpskog glumca Milorada Mandića – Mande, koji se odazvao ovom događaju na molbu kompanije „LUKOIL Srbija“. Za pobednike ovih prijateljskih nadmetanja pripremljeni su pokloni u vidu MP3 plejera, slušalica, te školskog pribora.
Sledeća slična akcija biće organizovana u osnovnoj školi za decu sa posebnim potrebama “Sava Jovanović Sirogojno” u Zemunu.
 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!