Wednesday, April 17, 2024
HomeBlueLUKOIL za dame u pokretu

LUKOIL za dame u pokretu


U mesecu u kome slavimo dan posvećen ženama, kompanija „LUKOIL Srbija“ je osmislila akciju u kojoj će dame imati mogućnost da se zabave i osvoje vredne nagrade.
U takmičenju koje će se održati u subotu 15. marta pod nazivom „Dame u pokretu“ 16 dama će svojim automobilom obići sedam Lukoilovih beogradskih benzinskih stanica.
Na svakoj benzinskoj stanici dame će rešavati ne samo zadatke koji su tematski vezani za delatnost kompanije, već i one, koji zahtevaju opštu informisanost i kreativnost. Zabavljajući se uz rešavanje kreativnih zadataka, dame će osvajati brojne nagrade. Najuspešnije dame će biti proglašene na osnovu postignutih rezultata, odnosto pravilno izvršenih zadataka i vremena za koje su dame izvršile zadatke na svakoj benzinskoj stanici.
Akcija počinje u 10.00 časova na Lukoilovoj benzinskoj stanici Staro sajmište. Završetak akcije je istog dana na štandu kompanije „LUKOIL Srbija“ na Beogradskom sajmu automobila – BG Car Show 2014., gde će za sve učesnice biti organizovan zabavni program, a pobednicama uručene poklon kartice za gorivo, kao i pokloni iznenađenja.
Prijave sa duhovitim i zanimljivim kratkim opisom jednog dana u pokretu se mogu podneti u periodu od 5. do 12. marta 2014. putem aplikacione forme na sajtu www.lukoil.rs Nakon toga će za učešće u takmičenju biti izabrano 16 dama čiji opisi budu najkreativniji.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!