Monday, May 20, 2024
HomeBlueMarame su u trendu

Marame su u trendu

 Marama kao modni detalj, uvek je moderna i lepa. Ali ovog leta predstavlja hit i poželjna je kao dopuna urbanog izgleda. Možete odabrati različite oblike, boje i nositi ih u različitim prilikama. Prepustite mašti na volju i nosite ih na način na koji vam najviše odgovara i koji vam se sviđa, to će samo još više istaći vaš karakter i stil.
 Marame i ešarpe su komad odeće koji može doprineti vašem izgledu tako da delujete  elegantnije ili ležernije, u zavisnosti na koji način i kakvu maramu nosite.  Možete ih nositi oko vrata, na glavi, oko struka i to na različite načine. Mogu biti od različitih materijala, različitih boja i uzoraka. Mada je možete  vezati na razne načine, zavisno od vaših želja, ipak  vodite račun o kroju odeće koju nosite.
Ako i niste neki ljubitelj marama, bilo bi dobro da u ormaru posedujete bar jednu veliku maramu koju možete uskladiti sa raznim kombinacijama. Jedna obična marama može potpuno promeniti odevnu kombinaciju. Osim toga, bilo da je nosite na glavi ili oko vrata, u retro stilu kao Grejs Keli ili Brižit Bardo, kao turban ili traku, sem lepog izgleda dobijate i odličnu zaštitu od hladnoće zimi ili od sunca leti. Zato, spojite korisno i lepo.
Pogledajte na fotografijama kako možete vezati marame na razne načine.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!