Monday, April 15, 2024
HomeBlueMerak – Nije što je naše!

Merak – Nije što je naše!

Kompanija Carlsberg Srbija obradovala je sve ljubitelje domaćeg piva predstavivši novi Merak u restoranu “Stara Srbija” u Nišu. Kao što i priliči svakoj domaćinskoj gozbi, predstavnike medija i poznate ugostitelje, dočekao je domaćin večeri – poznati glumac Milorad Mandić Manda u društvu predstavnika Carlsberga.   

„Veliko mi je zadovoljstvo da Vam predstavim novi Merak koji pored povoljne cene nudi novi jedinstven izgled i sastojke iz Srbije, koji ga čine pravim domaćim svetlim pivom. Sa ponosom mogu da saopštim da je je kvalitet novog Meraka potvrđen i na međunarodnom nivou, osvajanjem Srebrne medalje za kvalitet Monde Selection 2013. “ izjavio je Igor Janković, brend menadžer kompanije Carlsberg Srbija.
Novi Merak proizveden je od srpskog slada i ječma, sa sadržajem alkohola od 4,5% i može se naći na tržištu u povratnoj boci od 0,5l, kao i u PET boci od 2l, a uskoro će biti dostupna i limenka od 0.5l.
Kompanija Carlsberg Srbija je odlučila da osveži svoju ponudu za potrošače u ekonomskom cenovnom segementu piva, koji u poslednje vreme beleži konstantan rast i sve veću važnost. Merak je tako namenjen pre svega muškarcima zrele životne dobi, sa tradicionalnim životnim vrednostima i ustaljenim životnim navikama. Oni su pravi “srpski domaćini”, koji teže mirnom porodičnom životu, ali znaju i da uživaju. Iako je cena bitan faktor odluke o kupovini, važan je i dobar kvalitet koji se uvek prepoznaje. Jednom rečju, a u skladu sa njegovim imenom, ovaj brend pruža najveće uživanje po najpovoljnijoj ceni.
Svi koji vole da probaju nešto novo, a ipak žele da ostanu verni domaćem pivu, od sada imaju prilike da uživaju u novom Meraku.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!