Wednesday, May 22, 2024
HomeBlueMladi u Srbiji promovišu obrazovanje i razvoj

Mladi u Srbiji promovišu obrazovanje i razvoj


Proslava 4. rođendana Udruženja BEUM 7. jula okupila je 150 zvanica iz diplomatskog i korporativnog sveta, akademske zajednice i organizacija civilnog društva, i mlade lidere, koji su u prijatnoj atmosferi inkubatora Nova Iskra razgovarali o doprinosu mladih razvoju Srbije.
Predsednik Udruženja Darko Mandić istakao je da je ulaganje u obrazovanje ključ za razvoj Srbije i da je inovativnim pristupom neophodno omogućiti mladima da iskoriste svoje potencijale kako bi se stvorilo konkurentno okruženje na našem tržištu.

Novi programski direktor BEUM-a Đorđe Đorđević, je, nakon završenih studija u Švedskoj, svojim povratkom pokazao da Srbija može da pruži mladima priliku da se razviju, ali uz neophodnu podršku institucija i društva. On je najavio podizanje kapaciteta mladih kroz inovativne, velike i dugoročne projekte koje će BEUM realizovati.
Podsticaj za dalje aktivnosti i razvoj Udruženja pružili su Nj.E. Johanes Ajgner, ambasador Austrije, i  gospodin Dragomir Petronijević, član Gradskog veća Grada Beograda.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!