Friday, May 24, 2024
HomeBlueMOL Grupa organizuje 7. međunarodno onlajn takmičenje za studente – “Freshhh”

MOL Grupa organizuje 7. međunarodno onlajn takmičenje za studente – “Freshhh”

Na dan zaljubljenih, 14. februara 2013. godine, MOL Grupa započela je sa registracijom takmičara za “Freshhh 2013” – međunarodno onlajn takmičenje za studente. Ovo je sedmi put za redom da MOL Grupa organizue ovo takmičenje. Najtalentovaniji studenti imaju priliku da primene svoje znanje kroz timski rad na rešavanju slučajeva, kao i da obezbede sebi direktan plasman u izbor MOL Grupe za odabir sveže diplomiranih studenata za program “Growww” 2013. Najbolji timovi dobiće nagradu u iznosu od 20.000 evra.
Takmičenje “Freshhh” se odvija u tri kruga. Prvi je onlajn krug gde se timovima dodeljuju zadaci koji zahtevaju profesionalno znanje, strateško razmišljanje i tehničke odluke. U polufinalnoj rundi oko 40 kvalifikovanih timova učestvuje u strateškoj poslovnoj onlajn simulaciji. U poslednjem, finalnom krugu u maju 2013. godine, 10 najboljih timova biće pozvano u Budimpeštu, u Mađarsku, da potvrde svoj talenat i znanje pred članovima menadžmenta MOL Grupe.
Takmičenje “Freshhh” predstavlja značajan deo strategije MOL Grupe za privlačenje talenata koja naglašava raznolikost i “outside-in” pristup razvoju talenata. Takmičenje teži podršci što ranijeg uključivanja mladih u prirodne nauke, promociji atraktivnosti i kompleksnosti naftne i gasne industrije, kao I sveukupnih aktivnosti MOL Grupe.
Tročlani timovi studenata mogu da se prijave na adresi www.freshhh.net. Rok za registraciju tima je do 17. marta 2013. godine, a onlajn takmičenje počinje 18. marta 2013. Budući da je takmičenje nastalo još 2007. godine, do sada je ugostilo više od 8.000 studenata iz skoro 70 zemalja sveta i sa preko 200 najprestižnijih svetskih univerziteta.
Pored takmičenja “Freshhh”, MOL Grupa vodi i program za mlade diplomce pod nazivom “Growww” koji za cilj ima privlačenje i regrutovanje mladih i ambicioznih talenata. Od početka programa “Growww”, njemu se pridružilo više od 1.100 mladih diplomaca koji sada rade za MOL Gupu u Mađarskoj, Hrvatskoj, Slovačkoj, Sloveniji, Italiji, Rumuniji, Pakistanu, Češkoj Republici, Poljskoj i Iraku i oni čine 3% ukupne radne snage kompanije.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!