Wednesday, May 22, 2024
HomeBlueMozzart i “Bitka za bebe”: Donacija porodilištu u Smederevskoj Palanci

Mozzart i “Bitka za bebe”: Donacija porodilištu u Smederevskoj Palanci

U okviru akcije “Bitka za bebe” Fonda B92 Zdravstveni centar „Smederevska Palanka” dobio je novi inkubator za prevremeno rođene bebe. Kompanija Mozzart je donator savremenog inkubatora koji će ginekološkom odeljenju nemerljivo značiti u borbi za svaki novi život, što je i lično potvdio dr Milan Brkić, direktor Zdravstvenog centra.
“Sve je više bolesnih, starih i onima kojima treba pomoć, a jedino čega je sve manje su bebe. Naši inkubatori su bili toliko stari da više nisu mogli ni da se poprave, tako da su ovi novi svetla tačka na horizontu u ovim crnim danima“, izjavio je dr Milan Brkić, direktor Zdravstvenog centra.
Kompanija Mozzart nastavlja svoju humanu tradiciju, i kontinuirano podržava projekte Fonda B92 koji direktno pomažu bolnice, odnosno prevremeno rođene bebe, ali i roditelje. Tokom protekle dve godine kompanija Mozzart je pomogla sa oko 100 miliona dinara one kojima je pomoć neophodna, a aktivni humanitarni rad je nastavljen i ove godine.
”Kompanija Mozzart je poznata po organizovanju ili uključivanju u humanitarne aktivnosti od šireg društvenog značaja, i rado smo podržali ovu humanu misiju od opšteg interesa. Do sada u akciji ’’Bitka za bebe’’ donirali smo ukupno pet inkubatora za porodilišta u Srbiji, a pošto se bitka nastavlja, kompanija Mozzart biće aktivni borac za nove živote”, rekao je Zoran Puhač, predstavnik kompanije Mozzart.
Da podsetimo, misija ”Bitka za bebe” Fonda B92 počela je 2011.i traje i danas sa ciljem da se prikupljenim sredstvima opreme porodilišta i pomogne borba za život beba koje se prevremeno rode.
 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!