Monday, April 15, 2024
HomeBlueNajlepše želje za 8.mart!

Najlepše želje za 8.mart!

Najlepše želje su generacijama unazad, čokolada koja se poklanja u posebnim prilikama, Njom izražavamo, ljubav, naklonost, pažnju, zahvalnost i brigu za naše najmilije. Najlepše želje bude u nama sve ono najlepše i zato smo osmislili za vas posebne Najlepše želje poklon setove, idealne za darivanje dragim damama za 8.mart.
Svaki poklon set u sebi sadrži 3 Najlepše želje mlečne čokolade, tako dizajnirane da na njima, u praznoj beloj kartici, možete olovkom ispisati vašu ličnu želju onome kome je poklanjate. U skladu sa tim, sastavni deo seta je i žuta olovka za upisivanje vaših najlepših želja. Tako naše čokolade postaju još slađe i nežnije za one kojima ih od srca darivate.
O čokoladi Najlepše želje:
Priča o čuvenoj Štark čokoladi datira od 1922. godine kada je Danijel S. Pesmažu, francuski oficir, po povratku sa Solunskog fronta, iz ljubavi ostao da živi u Beogradu gde je na obali Dunava osnovao fabriku za proizvodnju čokoladnih proizvoda.Tajna neodoljivosti čokolade “Najlepše želje”, je u tome da se pravi isključivo od prirodnih sastojaka – od čistog, visoko kvalietnog kakao butera, mleka i šećera!
Zato za Najlepše želje kažemo da su PRAVA čokolada! U skladu sa željama savremenog potrošača, vredno se radilo i na proširenju portfolija pa je u “Štarkovoj” porodici do 2012. godine uvedeno je čak 18 novih čokolada. Najlepše želje danas su regionalni brend sa jakom trzišnom pozicijom – uglavnom pozicioniran među prva 3 mesta najprodavanijih čokolada.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!