Wednesday, April 17, 2024
HomeBlueNajlepše željice - nova čokolada iz Soko Štarka

Najlepše željice – nova čokolada iz Soko Štarka

Kompanija Soko Štark je sinoć u jugoslovenskoj Kinoteci organizovala pravu premijeru za decu – “Najlepšu premijericu”, a povodom izlaska na tržište prve Štarkove čokolade za decu – NAJLEPŠE ŽELJICE.
Deca su na događaju imala priliku da premijerno vide atraktivan TV spot za prvu Štarkovu čokoladu namenjenu upravo njima – “Najlepše Željice”. Uz premijerno prikazivanje TV spota, deca su prva mogla da čuju i nauče “Željicinu” himnu u izvođenju dečijeg hora Čarolija, pod dirigentskom palicom Leontine Vukomanović, crtaju sa “Željicom”, a i da upoznaju i slikaju se sa Željicom lično.
Program je vodila i sve vreme animirala decu, mlada atraktivna glumica Borka Tomović, a sa decom se družio i voditelj i kreativni menadžer Lazar Sakan. Soko Štark zna šta deca žele, te je ove godine za najmlađe sladokusce pripremio pravo iznenađenje –Najlepše željice, čokoladu sa puno mleka i kaka, koja je izlivena u male kocke, upakovana u šareno pakovanje i kao takva ima više različitih ukusa!
Klinci i klinceze će u svakoj prilici imati odgovarajuće slatko zadovoljstvo jer su Najlepše željice dostupne u četiri ukusne varijante: šarene bombone, mlečni krem i vanila, mlečna čokolada i pucketavci. Svi mališani vole čokoladu pa je Štark, osluškujući njihove najlepše željice iz sveta mašte, napravio slatkiš koji zadovoljava njihov inače veoma istančan ukus.
Ova čokoladica će ispuniti i želju svih roditelja, a to je da njihovo dete konzumira slatkiš koji je bogat kalcijumom, koji je veoma važan za rast i razvoj njihovih najmlađih. Sa divnog pakovanja čokolade “Najlepše željice” smeši se zvezdica Željica, nova dečija prijateljica iz sveta mašte.
Najlepše željice omogućiće deci da svakog dana jedu čokoladu iz mašte, a Zvezdica će pomoći mališanima da i dalje veruju u svoje snove. Kako odrasli često zaborave da je ponekad dobro maštati baš kao i dete, Zvezdica sa Najlepših željica vratiće ih u detinjstvo i na trenutke ih podsetiti da ponovo sanjaju…
Željice nastavljaju Štarkovu tradiciju proizvodnje čokolade vrhunskog kvaliteta i sastava, njene najbliže rođake, nadaleko čuvene čokolade Najlepše želje, koje su ove godine proslavile 90. godina postojanja.
 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!