Monday, December 4, 2023
HomeBlueNajneobičnija imena dece poznatih

Najneobičnija imena dece poznatih

Birajući imena za svoju decu, javne ličnosti se rukovode principom – što čudnije, to bolje. Da li će se dopasti mališanima kada porastu, videćemo, ali sigurno je da će im imena biti jedan od najzanimljivijih karakteristika.

1) NORT VEST

  • Ćerka Kim Kardašijan i Kanjea Vesta, rođena juna ove godine, zove se Nort Vest (Severozapad). Uprkos glasinama da će se beba ovog para zvati na slovo “K” u skladu sa tradicijom porodice Kardašijan, rialiti zvezda i reper su na kraju odabrali nesvakidašnje ime za svoju devojčicu. Roditelji navodno planiraju da ćerku zovu “Nori”, uprkos tome što to na japanskom jeziku znači “trava”.

2) PARIS, PRINC MAJKL I BLANKET

  • Deca kralja popa Majkla Džeksona, Princ Majkl (16), Paris (15) i Blanket (11) nose imena koja nije teško primetiti. Najveću pažnju skreće ime najmlađeg Blanketa, što u prevodu na naš jezik znači ćebence. Biološka majka Paris i Princa Majkla je Debi Rou, bivša supruga pop legende, dok indentitet surogat majke koja je na svet donela najmlađeg Džeksonovog sina nije otkriven.

3) EKSTON ELIAS DAUNI

  • Jedno od najorginalnijih imena svom detetu dao je Robert Dauni Džunior i njegova supruga Suzan Levin. Sina koji se rodio 2010. nazvali su Ekston Elias Dauni. Ekston je glumčev drugi sin, dok iz prvog braka sa Deborom Falkoner ima 18-godišnjeg sina, koji je dobio ime Indio.

4) HARPER SEVEN

  • Dvogodišnja ćerka, četvrto dete Viktorije i Dejvida Bekama, dobila je ime Harper Seven Bekam. Seven (sedam) je odabrano iz sasvim jasnih razloga, devojčica je rođena sedmog dana, sedmog meseca u godini. Bračni par Bekam pored malene Harper imaju trojicu sinova, sa zvučnim imenima, Bruklina (13), Romea (9) i Kruza (7). Dečaci su nazavni po mestima u kojima su začeti, Rimu, delu Njujorka i letovalištu u Španiji.

5) MONRO I MOROKAN

  • Pop zvezda Maraja Keri i njen suprug Nik Kenon za blizance, koje su dobili pre dve godine, devojčicu i dečaka, izabrali su imena Monro i Morokan. Od kako je postala mama, pevačica je najviše posvećena majčinstvu. Srećne trenutke sa mališanima često deli sa svojim fanovima na Tviter profilu.

6) KAL EL

  • Nikolas Kejdž je za osmogodišnjeg sina, kojeg je dobio sa trećom suprugom Alisom Kim, odabrao ime Supermena, Kal El. Glumac je poznat kao veliki fan ovog junaka, pa njegova odluka i ne predstvalja iznenađenje. Videćemo da li je maleni Kal El nasledio očevo oduševljenje ovim junakom. Kejdž iz prvog braka ima dvadesetdvogodišnjeg sina Vestona.

7) EPL BLAJT I MOZIS BRUS

  • Glumica Gvinet Paltrou i njen suprug, frotmen benda “Koldplej”, Kris Martin, pre osam godina su postali roditelji devojčice, Epl Blajt. Dve godine nakon rođenja prvog deteta, dobili su sina Mozisa Brusa. Devojčica je drugo ime dobila po baki, glumici Blajt Daner, dok je njeno prvo ime Epl i dalje misterija. Neki ga povezuju sa glumičinom strašću prema zdravoj hrani koju propagira na blogu “Gup”. Razlozi za dečakovo ime nisu poznati, ali Mozis Brus svakako zvuči neobično.

8) BLU AJVI KARTER

  • Bijonse Nouls i njen suprug Džej Zi, pre godinu i po dana dobili su prvo dete, devojču Blu Ajvu Karter. Misterija oko imena otkrivena je ubrzo nakon rođenja devojčice. Pevačica je izjavila da je njena ćerka nazvana po plavom bršljanu sa ostrva Hvar na kojem je za vreme trudnoće boravila sa suprugom.

9) ZOUVI BOUVI

  • Čuveni muzičar Dejvid Bouvi i njegova supruga, Endžel pre 42 godine postali su roditelji sina, kome su nadenuli ime Zouvi Bouvi. Kada je imao deset godina, dečaku je ime promenjeno, pa je postao Džo, ali se kasnije desila još jedna promena. Džo je odlučio da se zove Dankan Džons i danas je poznat filmski reditelj

10) ZELDA REJ VILIJAMS

  • Pre 24 godine glumac Robin Vilijams je u drugom braku sa Maršom Garses dobio ćerku koju je nazvao po Nintendo igrici “Legenda o Zeldi”. Vilijams iz braka sa Maršom Garses pored Zelde ima i sina Kodija (21), dok je u prvom braku, sa Valeri Velardi, dobio sina Zakarija (29). Pre dve godine je po treći put rekao “da”svojoj izabranici Suzan Šineder.

 
Izvor: Blic-Žena

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!