Sunday, April 21, 2024
HomeBlueNova promocija VARTA proizvoda na MOL pumpama

Nova promocija VARTA proizvoda na MOL pumpama

Na MOL benzinskim stanicama u Srbiji od 23.jula počela je VARTA promocija koja će biti aktuelna do 04.11.2012. MOL benziske stanice nude kvalitetna goriva i vrhunsku uslugu svojim korisnicima a pored toga i niz pogodnosti, poput VARTA promocije koja omogućava kvalitene VARTA proizvode po povoljnim cenama.
Letnja promocija počela je u 6 zemalja na svim MOL benziskim stanicama početkom jula meseca širom Srbije, Mađarske, Hrvatske, Slovačke, Slovenije i Italije.
VARTA nudi širok spektar inovativnih proizvoda koji zadovoljavaju potrebe apatara svih generacija. Dugotrajne, visokoenergetske baterije, punjači za baterije, kao i profesionalne baterijske lampe samo su neki od proizvoda iz VARTA kolekcije. Kako su baterije, punjači i baterijske lampe neophodni u svakodnevnom životu, za svoje korisnike MOL je obezbedio ove proizvode po veoma pristupačnim cenama.
Mehanizam promocije:
Na promociji na MOL benziskim stanicama je ukupno četrnaest VARTA artikala, devet vrsta baterijskih lampi, jedan punjac za baterije i četiri vrste baterija. Za svaku kupovinu na MOL benziskim stanicama, bilo da je u pitanju gorivo ili artikli iz prodavnice u iznosu od 700 dinara potrošači dobijaju po jednu VARTA nalepnicu. Kupci takođe dobijaju i promo knjižicu na kojoj mogu da sakupljaju svoje nalepnice.
Potrebno je da se sakupi pet nalepnica za kupovinu VARTA baterija po sniženoj ceni, dok je za kupovinu baterijskih lampi i punjaca, po takođe promotivnim cenama potrebno dvadeset nalepnica.
Nalepnice se mogu sakupljati u svim zemljama u kojim je aktuelna VARTA promocija.
Ovo je već druga godina da MOL svojim kupcima omogućava kvalitetne proizvode kroz svoje kampanje. Prošlogodišnja Victorinox kampanja nudila je vrhunske noževe po promotivnoj ceni, i pokazala se kao veoma uspešna. Potrošačima se dopala promocija i zabeležen je značajan porast prodaje. MOL kompanija očekuje da kroz VARTA promociju ponovi uspeh prošlogodišnje promocije.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!