Monday, February 26, 2024
HomeTechnolifeGedžetiNoviteti u HP LaserJet portfoliju

Noviteti u HP LaserJet portfoliju

HP je predstavio sigurnosna rešenja za mobilno štampanje koja olakšavaju poslovnim korisnicima da štampaju kad god i gde god žele. HP je takođe predstavio i nove monofunkcionalne štampače, multifunkcionalne štampače (MFP), skenere i rešenja koja pojednostavljuju rad u digitalnom i papirnom okruženju i povećavaju poslovnu produktivnost.     
Stalni rast mobilne radne snage dovodi do stvaranja ogromne količine podataka, što pokreće kompanije da razmisle ponovo o tome kako posluju i upravljaju informacijama. HP-ov odgovor na ovo je „Novi stil IT-ja“, koji podrazumeva kreiranje poslovnih tehnologija za štampanje koje ubrzavaju  produktivnost u hibridnom svetu štampanih i digitalnih podataka.
„Kompanije moraju brzo da se adaptiraju na promene u svetu informacionih tehnologija, što podrazumeva rad sa ogromnom količinom podataka i procesa koje stvara narastajuća mobilna radna snaga”, rekao je Pradeep Jotwani, viši potpredsednik, LaserJet i korporacijska rešenja, HP. „Inovacije, kao i unapređeni portfolio LaserJet štampača pomažu poboljšanju korisničkog iskustva u mobilnom štampanju i unapređuju upravljanje radnim procesima u digitalnom i papirnom okruženju,  za potencijalno veće poslovne performanse.“
Jednostavno i sigurno mobilno štampanje
Do 2015. godine, 37 odsto globalne radne snage biće mobilno.Kompanije moraju biti spremne da odgovore na taj veliki trend povećanja mobilnosti, rešenjima koja su laka za upotrebu, koja povećaju efikasnost i pomažu u smanjivanju sigurnosnih rizika.
Nova HP mobilna rešenja za štampanje uključuju:

 • HP 1200w Mobile Print Accessory i HP JetDirect 2800w za FutureSmartFleet: omogućavaju direktnu bežičnu vezu kao i dodirni-da-štampaš NFC konekciju za pametne telefone, tablet i notebook računare, kako novim korisnicima, tako i bazi od 40 miliona već postojećih HP LaserJet i Officejet korisnika . Moguće ih je nabaviti po pristupačnoj ceni, laki su za instalaciju preko USB-a ili postavljanjem u poseban odeljak sa proširenje samog uređaja.
 • HP LaserJet Enterprise M800 serija je prvi A3 korporacijski štampač i MFP flow uređaj sa dodirni-da štampaš funkcijom i direktnom bežičnom vezom. Ovi uređaji  pojednostavljuju bezbedno štampanje, omogućavajući korisnicima da to urade preko svakog pametnog telefona ili tableta koji podržava NFC – samo jednim dodirom. U okviru ove serije, HP Colour LaserJet Enterprise flow MFP M880 i HP LaserJet Enterprise flow MFP M830 modeli takođe imaju HP Flow tehnologiju za upravljanje dokumentima,  kako bi uprostili rad u digitalnom i papirnom okruženju i ubrzali rad korporacijskih korisnika.
 • HP LaserJet Enterprise M806 i HP Colour LaserJet Enterprise M855 takođe nude dodirni-da-štampaš opciju uz NFC i tehnologiju direktne bežične veze. Dodatno, velike brzine štampanja i robusna završna obrada donose unapređenu štampu profesionalnog kvaliteta, što povećava produktivnost, bez povećanja ukupnih IT troškova.
 • HP Colour LaserJet Enterprise M750 serija: čini štampanje jednostavnijim i efikasnijim, uz profesionalna dokumenta u boji za različite potrebe kancelarijskih korisnika, na različitim veličinama papira, do SRA3, po niskoj ceni. Preduzeća mogu da uštede vreme i trud, pošto je model pouzdan i lak za upravljanje.
 • HP LaserJet Pro M435nw MFP:  Izuzetan kvalitet štampe, kao i brzina kopiranja i skeniranja daju jasno odštampana dokumenta na papirima do veličine A3. Uređaj omogućava kompanijama da upravljaju radom preko ekrana osetljivog na dodir i opcijama za skeniranje. Kompaktna veličina i nenametljiv dizajn omogućavaju korisnicima da sačuvaju resurse, bez razlike u performansama.
 • Novine u HP ePrintEnterprise segmentu podrazumevaju bolje opcije povezivanja i širu podršku za uređaje, u okruženjima gde se koriste rešenja za upravljanje mobilnim uređajima. HP sada nudi verziju ePrint Enterprise aplikacije za Blackberry 10, kao i za Android i iOS verzije HP ePrint Enterprise for Good aplikacije, koja pomaže mobilnim korisnicima da bezbedno štampaju uz „Good suite“ rešenja. Dodatno, HP ePrint Enterprise server softver će podržati WiFi štampanje iz „originalnih“ izvora sa određenih mobilnih uređaja.
 • HP Capture and Route 1.3 rešenje sada nudi iOS i Android mobilnu podršku za klijente, čineći je jednostavnijom za upravljanje, kao i precizno i efikasno ažuriranje  i čuvanje informacija. Dodatno, korisnici mogu skenirati sa HP Officejet Pro X i drugih HP uređaja direktno u Google Docs, za čuvanje u oblaku.

HP proširuje LaserJet portfolio
Nova rešenja za štampu za korporacije i mala i srednja preduzeća (MSP) pomoći će integraciju poslovnih tokova i procesa digitalizacije. Noviteti u HP-ovom poslovnom portfoliju za štampu uključuju i HP-ov prvi korporacijski Flow skener, kao i HP-ov najmanji multifunkcijski (MFP) model do sada.

 • HP Scanjet Enterprise Flow 5000 s2: Proširujući HP-ovu platformu Flow skenera, ovaj stoni skener sa provlačenjem papira je brza i pouzdana opcija za pojednostavljenje poslovnih procesa jednostavnijim pretvaranjem papirnih dokumenata u lako izmenjive digitalne fajlove. Korisnici mogu skenirati različite formate i slati ih direktno ka skladištu u oblaku, mrežnim direktorijumima ili SharePoint mestima. Preinstalirani HP Easy Scan omogućava pravljenje profila i čuvanje skeniranih dokumenata, i na taj način ubrzava procese jednim pritiskom tastera. Dodatno, HP EveryPage tehnologija pomaže korisnicima da izbegnu da neke strane nedostaju u skeniranim fajlovima.
 • HP LaserJet Pro MFP M125/M127 serija: Uključuje HP-ov najmanji MFP sa monohromnom štampom, skeniranjem, kopiranjem i slanjem faksova, kao i prvi model u klasi koji je ponudio 3-inčni (7,6cm) kolor displej koji je osetljiv na dodir.
 • HP Colour LaserJet Pro MFP M176/M177 serija Zadovoljava tradicionalnu potrebu za multifunkcijskim štampačima od strane malih i srednjih preduzeća koja imaju potrebu za proširenim procesom rada. Takođe ima ulogu središta kompanijskog upravljanja dokumentima preko povezivanja sa servisima u oblaku, kao što su Google Docs ili Box.net.
 • HP Embedded Capture: Novo rešenje za snimanje sadržaja bez potrebe za serverom, napravljeno je da olakša skeniranje slika dozvoljavajući korisnicima da prave lične fajlove, poboljšaju procese i povećaju produktivnost.
 • HP Access Control 13.0: Poboljšanja u sigurnosnim rešenjima uključuju podršku za HP Officejet Pro X seriju i poboljšanu podršku za uređaje drugih proizvođača, kako bi se omogućila što sigurnija daljinska štampa i identifikacija. Korisnici sada imaju adekvatan nivo podrške, bez obzira na tip uređaja u okviru kompanije.

Dodatne informacije o ovim novim HP rešenjima za obradu slika i štampu možete naći na www.hp.com/go/CommercialPPSFall2013.
Cene i dostupnost

 • HP 1200w Mobile Print Accessory biće dostupan u Evropi, na Bliskom Istoku i Africi od 15. novembra 2013, po početnoj ceni od 38 evra.
 • HP JetDirect 2800w za FutureSmart Fleet biće dostupan u Evropi, na Bliskom Istoku i Africi  od 2. decembra 2013, po ceni od 50 evra.
 • HP LaserJet Enterprise M880 biće dostupan u Evropi, na Bliskom Istoku i Africi od 1. novembra 2013, po početnoj ceni od 8.239 evra.
 • HP LaserJet Enterprise M830 biće dostupan u Evropi, na Bliskom Istoku i Africi od 1. oktobra 2013, po početnoj ceni od 10.449 evra.
 • HP LaserJet Enterprise M806 biće dotupan u Evropi, na Bliskom Istoku i Africi od 1. oktobra 2013, po ceni od 3.499 evra do 5.499evra.
 • HP Colour LaserJet Enterprise M855  biće dostupan u Evropi, na Bliskom Istoku i Africi  od 1. novembra 2013, po cenama od 3.799 evra do 5.599 evra.
 • HP Colour LaserJet Enterprise M750 serija biće dostupna u Evropi, na Bliskom Istoku i Africi od 1. novembra 2013, po ceni od 2.399 evra.
 • HP LaserJet Pro M435nw MFP biće dostupan u Rusiji, bivšim sovjetskim republikama, Africi, Bliskom Istoku i Turskoj od 1. novembra 2013, po ceni od 879 evra.
 • HP Scanjet Enterprise Flow 5000 s2 je već dostupan u Evropi, na Bliskom Istoku i Africi, po prosečnoj maloprodajnoj ceni od 799 evra.
 • HP LaserJet Pro MFP M125/M127 serija će biti dostupna u u Evropi, na Bliskom Istoku i Africi, od 1. februara 2014.
 • HP Colour LaserJet Pro MFP M176/M177 serija će biti dostupna u u Evropi, na Bliskom Istoku i Africi, od 1. februara 2014.

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!