Wednesday, April 17, 2024
HomeBlueNovo izdanje Kingston HyperX memorije povodom desetogodišnjice postojanja

Novo izdanje Kingston HyperX memorije povodom desetogodišnjice postojanja

Kompanija Kingston Technology Europe Ltd, članica kompanije Kingston Technology Inc, nezavisanog svetskog lidera u proizvodnji memorijskih proizvoda, nastavila je proslavu desetogodišnjice HyperX memorije sa dve premijere na međunarodnom sajmu CES 2013: predstavljanje novog izdanja Kingston HyperX memorije proizvedene povodom njegove desetogodišnjice, kao i finale HyperX StarCraft turnira organizovanog istim povodom.
Sa elegantnim srebrnim hladnjakom, novo izdanje HyperX memorije visokih performansi upotpunjuje najnovije PC hardvere i izdržava ozbiljna opterećenja, kao i najzahtevnije igrice. Savršena je za gejmere, entuzijaste, overklokere i PC modere. Zahvaljujući malim dimenzijama, nova HyperX memorija se lako postavlja  ispod velikog CPU kulera i nudi poboljšano hlađenje za dugoročnu pouzdanost. Ova memorija sa podrškom za Intel XMP vrlo jednostavno postiže nabolje performanse putem jednostavnog selektovanja profila brzine u BIOS-u, bez potrebe za ručnim podešavanjima.
Memorija dolazi sa veoma brzim frekvencijama koje dostižu 2400 MHz u paru sa visokim kapacitetima od 8GB do 32GB i dostupna je u dvokanalnim i četvorokanalnim setovima. Nova HyperX memorija ima doživotnu garanciju i besplatnu tehničku podršku . Za više informacija posetite www.kingston.com/hyperx.
U online StarCraft II turniru organizovanom u čast desetogodišnjice HyperX linije proizvoda učestvovao je veliki broj gejmera širom sveta. U finale je ušlo četiri pobednika turnira, uz dvojicu profesionalnih gejmera koji su pozvani da učestvuju. Pobednik nakon šest borbi osvaja jednu od četiri novčane nagrade  ukupne vrednosti od 15,000 dolara i postaje prvi i jedini HyperX šampion međunarodnog CES sajma.  Za više informacija o turniru posetite               http://hyperx.evilgeniuses.net/
“Od 2002. godine naše HyperX memorije su bile prvi izbor gejmera, kompjuterskih entuzijasta, overklokera i PC modera“, kaže Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe. “Najnoviji model HyperX memorije, proizveden u čast njegove desetogodišnjice karakterišu vrhunski stil i performanse. Kao deo Genesis familije, ova impresivna memorija malih dimenzija poboljšava celokupno iskustvo u korišćenju računara. Osim toga, organizovali smo i StarCraft II turnir kako bismo se zahvalili i odužili našim korisnicima i fanovima.“
Kingston slavi 25 godina na tržištu memorijskih proizvoda. Ova kompanija osnovana je 17. oktobra 1987. godine i prerasla je u najvećeg nezavisnog proizvođača memorija na svetu. Video klip sa proslave 25-godišnjce, kao i više informacija, uključujući istorijat razvoja kompanije, možete naći ovde.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!