Monday, May 20, 2024
HomeBlueNovo Sweet iznenađenje

Novo Sweet iznenađenje

Svi volimo da doživimo prijatna i lepa iznenađenja od nama dragih osoba, ali uvek imamo problem da osmislimo neko dovoljno dobro, slatko i lepo. Sada nam u tome pomaže omiljena čokoladica Sweeet koja iznenađenjem koje donosi postaje još slađa.

O kakvom iznenadjenju je reč?

Ispod lešnik posipa i čoko preliva, na ukusnom biskvitu, čeka vas  NOVI UKUS – fil od jagode za sočno zaslađenje   ili pomorandže za slatko osveženje. Sve to u samo jednom proizvodu- Sweeet jagoda I Sweeet pomorandža.

Sweeet je naravno uvek još slađi u društvu, a za druženje sada postoji povod više jer je brend Sweeet predstavio prvu srpsku multiplejer igricu – Sweeet breakout!

Sweeet breakout je igrica za dva igrača koja se igra na jednom uređaju. Namenjena je mladima i svima onima koji se tako osećaju sa željom da se uz igricu i omiljeni slatkiš pokažu i dokažu drugima.

Aplikacija za Sweet breakout može se preuzeti na Play Store-u, a namenjena je android platformama  – telefonima i tabletima.

Takmičarski duh, izazov i želja za pobedom biće još izraženiji uz nove, slasne, hrskave čokoladne zalogaje, Sweeet jagodu i pomorandžu, koji će pružiti dovoljno energije svakom igraču.

Iznenadite sebe i druge novim Sweeet ukusima i dokažite se kroz Sweeet breakout!

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!