Friday, May 24, 2024
HomeBluePampers donira opremu bolnici GAK Narodni front u Beogradu

Pampers donira opremu bolnici GAK Narodni front u Beogradu

Leontina Vukomanović, poznata srpska kantautorka i pevačica zvanično je donirala 5 krevetića i 10 stolova za povijanje u ime brenda Pampers bolnici GAK „Narodni front“ u Beogradu.

Pored Leontine Vukomanović, na konferenciji za medije koja je organizovana u bolnici GAK „Narodni front“ prisutnima se obratila i dr Ljiljana Stanković ispred GAK-a „Narodni front“, koji je ovom prilikom izjavila:
„Neonatalni kreveti i stolovi za povijanje, koje je Pampers obezbedio, pomoći će u stvaranju optimalnih uslova za majku i dete u prvim danima materinstva. Pampers-ova donacija podržava sistem uređivanja soba i na ovaj način podstiče promociju dojenja, odmah nakon rođenja. Bilo bi lepo kada bi i ostale kompanije krenule primerom brenda Pampers“.

Leontina Vukomanović je ovom prilikom izjavila novinarima: „Veoma sam srećna što sam imala priliku da dodelim Pampers donaciju bolnici GAK „Narodni front“ u Beogradu. Pozitivne poruke koje ovaj program šalje majkama, psiholozima i pedijatrima, ohrabrile su Pampers na dalje napore da podrži program ’’Uređivanje soba’’ u Srbiji“.
Pampers inicijative, u cilju poboljšanja kvaliteta brige o deci, uveliko su postale tradicija poslednjih godina. Pampers daje donacije porodilištima širom zemlje, airway tubuse, neonatalne krevete i krevete za povijanje.

Ove godine Pampers će neonatalne krevete, plakare i stolove za povijanje donirati u još pet bolnica i porodilišta u Srbiji, kao što su Klinički Centar Srbije, GAK u Nišu, KBC Dr Dragiša Mišović, ZC Leskovac,Opšta bolnica i ZC Sveti Luka Opšta bolnica u Smederevu.
Proces poboljšanja brige o deci u porodilištima u Srbiji, podržavanjem sistema uređivanja sobe predstavlja dugoročan projekat koji je dizajniran da zadovolji potrebe mama, dece i profesionalaca.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!