Wednesday, July 17, 2024
HomeRedLepota/KozmetikaPerfektno i glatko

Perfektno i glatko

Lepo negovana žena je nešto najlepše što priroda može da ponudi, a u sprezi sa novim tehnologijama ona je ispred svakog muškarca, bar je to poruka koju jasno poručuju iz kompanije Braun. Kada kažemo nove tehnologije ne mislimo samo na raznorazne kozmetičke i hiruške poteze, naprotiv mislimo samo na jednu stvar, onu koja modernoj ženi može promeniti život – Braun Silk-épil 7 Dual Epilator.

Braun Silk-épil 7 Dual Epilator predstavlja najsavremeniji epilator na svetu spajajući vrhunsko znanje iz Brauna sa Gillette Venus oštricama. Idealan je za korišćenje pod tušem, a još bolji u situacijama kada krenete fino da odrađujete deo po deo kože, koristeći specijalne Gillette pene. Po potrebi može biti i masažer, a tu su i još neke druge funkcije koje čekaju da ih otkrijete!

Dizajneri su Silk-épil 7 Dual Epilator napravili tako da ne postoji skoro nikakva mogućnost iritacije kože, kao ni eventualnih posekotina. Sam epilator i moćne Gillette Venus oštrice naležu tačno toliko na kožu koliko je dovoljno da uklone sve dlake sa nje, bez bilo kakvog ugrožavanja gornjeg sloja derme. To znači da će po epilaciji vaše noge izgledati maksimalno zadvodljivo i potpuno spremno da muškarce obore s nogu! Konstrukcija Silk-épil 7 Dual Epilatora je takva da se veoma jednostavno i lako održava, a i preporučena maloprodajna cena za naše tržište je više nego korektna.

E pa drage naše dame, ako je sve tako kao što mi kažemo, a vi već dobro znate da vas mi nikada ne lažemo, razloga za čekanje nema mnogo – nabavite sebi Silk-épil 7 Dual Epilator i osetite novu dimenziju brijanja!

Kontakt: Braun, www.braun.com

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!