Monday, May 20, 2024
HomeBluePokrenut sajt "Evropa, to si TI"

Pokrenut sajt "Evropa, to si TI"

U okviru kampanje za približvanje Evrope Srbiji i Srbije Evropi pod nazivom „Evropa, to si ti“, danas je pokrenut specijalizovani veb portal na adresi www.evropatositi.rs
Kampanju „Evropa, to si ti“ finansiraju Evropska unija, Vlada Švajcarske i Vlada Republike Srbije preko Programa evropskog partnerstva sa opštinama EU PROGRES, a sprovodi je Balkanska istraživačka mreža (BIRN Srbija).
Kroz niz aktivnosti i događaja u južnoj i jugozapadnoj Srbiji do juna ove godine, građani će imati prilike da se bliže upoznaju sa evropskim vrednostima, praksama i standardima, kako bi samostalno i informisano formirali svoje stavove o pristupanju Srbije Evropskoj uniji.
Na ovom portalu pronaći ćete više informacija o samoj inicijativi i tome kako možete da se uključite u nju, jer će se tokom sledećih meseci biti organizovan niz aktivnosti, kao što su kviz za srednjoškolce, informativni sastanci, treninzi, ulične akcije i takmičenja.
Pored veb sajta pokrenuta je i veb stranica sa istim imenom na društvenoj mreži Fejsbuk. Kampanju možete pratiti i na Tviteru @evropatositi i #SrbijaJeEvropa.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!