Monday, February 26, 2024
HomeGreenPosadi svoj hlad, Izgradimo nacionalni bioprečistač vazduha

Posadi svoj hlad, Izgradimo nacionalni bioprečistač vazduha

Nakon uspešno realizovane jesenje akcije Posadi svoj hlad, tokom koje smo podelili 30.000 sadnica, građani naše Srbije su pokazali još veću zainteresovanost za prolećnu akciju!
Opštine sa izglasanim ciljem od 1% stanovnika obezbedile su prolećnu podelu sadnica.
Pored besplatnih sadnica, Vaša opština ima priliku da bude bogatija za jednu od 30 stanica namenjenih automatskom merenju kvaliteta vazduha.
U zavisnosti od dogovora sa opštinom, Vaše mesto može postati jedno od 140 koje će pored sadnica dobiti i mernu stanicu.
Status realizacije akcije za Vaše mesto možete pratiti na sajtu www.posadisvojhlad.rs
Bioprečistač vazduha / Foto: Pexels

Ekološka kriza je realnost. Realnost u kojoj je svaki korak napred velik.

Zeleni razvojni centar korača tim putem. Nakon pet godina uspešnih akcija čišćenja i organizovanja “Svetskog dana čišćenja”, 2020. godine postali smo bogatiji za još jednu akciju: “Posadi svoj Hlad”.

Obogatili smo Srbiju za 30.000 sadnica Belog Jasena.

Zahvaljujući Međunarodnim institucijama u našoj zemlji, društveno odgovornim kompanijama, lokalnim samoupravama i našim građanima uspeli smo da realizujemo verovatno najveću, a svakako najbrojniju ekološku akciju u 2020. godini!

U sadnji je učestvovalo više od 25.000 građana, 130 škola i predškolskih ustanova zajedno sa mališanima koji su po prvi put posadili drvo sa kojim će odrastati kao sa najboljim drugom.

Mi smo tek počeli. Cilj u 2021. godini je 300.000 novih stabala! Želimo Vam dobro zdravlje i da budete deo našeg uspeha!

Poveži ljude. Podrži akciju. Posadi hlad. Svoj hlad.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!