Monday, December 4, 2023
HomeZanimljivoe-SportPredstavljamo vam grupe naših reprezentativaca na Svetskom IeSF šampionatu

Predstavljamo vam grupe naših reprezentativaca na Svetskom IeSF šampionatu

Nakon serije domaćih kvalifikacija otkrili smo vam ko će predstavljati našu zemlju na regionalnom IeSF turniru, a sada znamo i ko će biti njihovi protivnici!

Prvi na scenu stupaju Dota 2 i PES21 igrači, koji će već 11. septembra odigrati svoje prve mečeve. Dota 2 ekipe su podeljene u četiri grupe od po 3 takmičara. Iz svake grupe biće izabrane po dve najbolje ekipe, a onda će se igrati single elimination BO3 format. Finalisti tog turnira će imati priliku da krajem godine otputuju u Izrael, gde će se održati završnica turnira. Našu Dota 2 reprezentaciju će predstavljati ekipa koja je se takmičila pod imenom Prasad. Oni se nalaze u grupi sa Rumunijom i Grčkom.

Što se PES-a tiče, Srbiju će predstavljati Bojan ”Boki Todor” Todorović, ali za razliku od Dota 2 kvalifikacija, ovde će četiri najbolja takmičara putovati u Eilat.

Tačno dve nedelje kasnije na red dolaze CS:GO i Tekken. Našu CS:GO reprezentaciju čine momci iz iNationa, koji će se naći u grupi D zajedno sa Turskom, Češkom, Ukrajinom i Estonijom. Kao i kod Dote, po najbolje dve ekipe iz svake grupe će proći u četvrtfinale, gde će ih sačekati isti format. Dve najbolje ekipe idu za Izrael.

Naš najbolji Tekken 7 igrač, Vlada ”Vold Heart” Stanković se nalazi u grupi sa Turskom, Bosnom i Slovačkom, ali za razliku od ostalih igara, ovde postoje samo tri grupe. Svakako, po dva najbolja iz svake grupe će formirati novu Round Robin grupu, odakle će tri najbolja igrača proći na IeSF završnicu.

Prenos svih mečeva će početi u 19:30. Za sve buduće informacije o IeSF turniru pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu i uključite se u našu Discord i Viber zajednicu za sve vesti o esportu.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!