Thursday, June 20, 2024
HomeUrban vodičDešavanjaVeliki esports spektakl na Games.con festivalu čeka na vas!

Veliki esports spektakl na Games.con festivalu čeka na vas!

Najveći sajam popularne kulture na Balkanu Games.CON nam se konačno vraća u svom punomsjaju, sa najbogatijim i najzabavnijim programom do sada. Na festivalu nas čeka mnoštvo sjajnih aktivnosti iz sveta video igara, filmova, serija, knjiga, animea, stripova i društvenih igara, ali Games.con ipak ne bi bio Games.con bez spektakularnih esports turnira!

Video igre su izvor velike zabave za sve uzraste, ali ako ste vešti gejmeri i imate takmičarski duh, zašto ne biste unovčili vaš talenat? E pa, na ovogodišnjem Games.con festivalu ponovo imate tu priliku!

Takmičite se i osvojite vredne novčane nagrade!

Prijavite se i takmičite se za vredne novčane nagrade od ukupnog nagradnog fonda u iznosu od 20.000 evra, a i poneko iznenađenje!
Tokom tri dana festivala održaće se preko 20 turnira koje su nam spremili organizatori Klan
RUR, Fortuna Esports, Klikcon, EHLS i mnogi drugi! Biće tu ponešto za svakoga – od pucačina i MOBA, pa sve do borilačkih igara i fudbalskih simulacija.
Pored esports turnira, čekaju vas i takmičenja u aktuelnim board igrama! Sigurni smo da će se na bogatom repertoaru pronaći igra koja baš vama leži!

Raspored takmicenja Games con
Ove godine nam se vraćaju mnogi klasični esports naslovi koje svi poznajemo i volimo, poput LoL-a, Mortal Kombata, FIFE i CS:GO-a, ali biće tu i nekih novina, kao što su Valorant i Overwatch 2. Pored ovih modernih igara, prisetićemo se i starih dobrih dana uz Counter Strike 1.6! Kako god okrenete, zabava za sve takmičare je zagarantovana!

U nastavku se nalazi raspored esports turnira za sva tri dana festivala! Za punu listu igara i
informacije o prijavama posetite gamescon.rs!
Velika vrata Games.con-a otvaraju se u petak, 25. novembra u 10:00 sati ujutru!
Games.con čeka samo na vas! Vidimo se!

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!