Monday, February 26, 2024
HomeBluePredstavljeni novi Intesa Vita kredti Banca Intesa

Predstavljeni novi Intesa Vita kredti Banca Intesa


Banca Intesa proširila je ponudu kreditnih proizvoda u okviru linije specijalizovanih potrošačkih i gotovinskih zajmova za finansiranje zdravstvenih usluga, Intesa Vita. Građanima su od nedavno na raspolaganju tri nova kreditna modela posredstvom kojih je moguće platiti postupak uklanjanja očne dioptrije, lečenje vena laserom ali i kupiti sve vrste ortopedskih pomagala. Pored navedenih zajmova, program Intesa Vita i dalje obuhvata kredite za finansiranje čuvanja i skladištenja matičnih ćelija, vantelesne oplodnje, stomatoloških usluga, kao i banjskog i wellness lečenja, koji su građanima od sada dostupni po još povoljnijim kamatnim stopama.

Svi modeli u okviru Intesa Vita linije plasiraju se u vidu potrošačkih zajmova a imajući u vidu niz dodatnih troškova koji prate procese čuvanja i skladištenja matičnih ćelija i vantelesne oplodnje, Banca Intesa za ove namene odobrava i gotovinske kredite. Takođe, po istim uslovima koje podrazumeva program Intesa Vita odobravaju se i potrošački zajmovi za kupovinu opreme za bebe.

„Banca Intesa je u želji da društvenu odgovornost inkorporira u sve segmente poslovanja, razvila program specijalnih kreditnih proizvoda pod nazivom Intesa Vita kako bi građanima ponudila kvalitetnu i specijalizovanu finansijsku podršku pri regulisanju troškova zdravstvenih usluga. Programom Intesa Vita Banka nastoji da ne samo svojim klijentima već i svim drugim građanima, pod jednakim i najpovoljnijim kreditnim uslovima, kada je reč o potrošačkim i gotovinskim pozajmicama Banca Intesa, omogući realizaciju nekih od najlepših dugoročnih planova, kao i odgovornu i pravovremenu brigu o zdravlju bez naglog opterećenja kućnog budžeta.“, izjavio je Predrag Milenović, v.d. direktora Sektora za upravljanje segmentom klijenata fizičkih lica i direktor Sektora za upravljanje segmentom klijenata malog biznisa Banca Intesa.

Od uvođenja Intesa Vita programa u maju 2012. godine, interesovanje klijenata za kreditnim modelima u okviru linije kontinuirano raste. Banca Intesa beleži više realizovanih kredita u domaćoj valuti u odnosu na pozajmice indeksirane u evrima pri čemu je gotovo kompletan portfolio Intesa Vita zajmova plasiran u dinarima. Najtraženije su pozajmice za finansiranje vantelesne oplodnje i krediti za skladištenje i čuvanje matičnih ćelija koji čine preko 90 odsto ukupno reaizovanih zajmova. Prosečan korisnik Intesa Vita kreditne linije ima oko 37 godina života.

Potrošački zajmovi Intesa Vita dostupni su u dinarima i indeksirani u evrima. Dinarski model kredita Banca Intesa plasira bez učešća, u maksimalnom iznosu do 800.000 dinara i sa rokom otplate do 60 meseci. Kamatna stopa za navedeni model je fiksna i iznosi 17 odsto na godišnjem nivou. Intesa Vita potrošački kredit indeksiran u evrima dostupan je u maksimalnom iznosu do 8.000 evra i sa rokom otplate do 84 meseci. Za ovaj tip zajma kamata je takođe fiksna i iznosi 9 odsto na godišnjem nivou a model indeksiran u evrima uključuje i depozit u minimalnom iznosu od 30 odsto.

Intesa Vita gotovinski zajmovi odobravaju se u dinarima i indeksirani u evrima. Dinarski model kredita plasira se bez učešća u maksimalnom iznosu do 500.000 dinara i sa rokom otplate do 60 meseci. Kamatna stopa je fiksna i iznosi 17 odsto na godišnjem nivou. Isti tip kredita indeksiran u evrima Banca Intesa odobrava u maksimalnom iznosu do 7.000 evra i uz period otplate do 60 meseci. Za Intesa Vita gotovinski kredit indeksiran u evrima kamata je fiksna i iznosi 9 odsto na godišnjem nivou a za odobrenje pozajmice potrebno je obezbediti depozit u minimalnom iznosu od 30 odsto.

Intesa Vita predstavljena uz Jogu smeha

U prijatnoj atmosferi hotela Metropol, Banca Intesa predstavila je proširenu liniju specijalizovanih potrošačkih i gotovinskih zajmova za finansiranje zdravstvenih usluga – Intesa Vita, uz originalnu demonstraciju Joge smeha za odabrane predstavnike internet zajednice.

Smeh joga se smatra novim lekom za današnjicu.

U pitanju je inovativni program koji vežbanjem spaja telo i um i čiji se uticaj velikom brzinom širi svetom. To je ujedno i najekonomičnija, najkraća i naučno dokazana tehnika koja daje energiju, uklanja umor i smanjuje stres. Smeh joga je novi koncept smeha bez razloga koji je zasnovan na naučnoj činjenici da telo ne prepoznaje razliku između simuliranog i iskrenog smeha i vrši iste fizičke, biološke, psihičke i emocionalne promene.

A kako bi zdrav život poneli sa sobom i preneli u svoje domove, svi učesnici konferencije dobili su na poklon knjigu posvećenu zdravom životu i pravilnoj ishrani. Jer, kao što je rekao čuveni filozof Šopenhauer, „Zdravlje nije sve, ali bez zdravlja sve je ništa“.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!