Saturday, April 20, 2024
HomeBluePredstavljenje projekta Moguće je prekinuti na Sajmu igara na sreću

Predstavljenje projekta Moguće je prekinuti na Sajmu igara na sreću

Удружење приређивача игара на срећу учествује на овогодишњем Сајму игара на срећу GAMING EXPO BELGRADE где ће представити резултате пројекта „Могуће је прекинути“ који је настао у сарадњи са Специјалном болницом за болести зависности из Драјзерове.
Сајам се одржава од  22. до 24.маја у хали 5 Београдског сајма.

Иако  релативно младо, Удружење приређивача игара на срећу (УПИС) се, захваљујући пре свега квалитетном раду и репрезентативном учешћу, успело позиционирати као релевантан саговорник надлежних државних органа када је у питању нормативно-правна регулатива  на тржишту игара на срећу у нашој земљи.
Пре непуне две године УПИС је настао као израз  потребе и тежњи  домаћих приређивача игара на срећу за унапређењем укупних стандарда пословања у домену игара на срећу,  јачања друштвене одговорности  и успостављања партнерских односа са државом када је у питању нормативно-правно регулисање те области.
Један од најзначајнијх резултата УПИС-а, посебно када је у питању друштвена одговорност,  представља пројекат „Могуће је прекинути“, који Удружење у сарадњи са Специјалном болницом за болести зависности из Драјзерове проводи већ годину ипо дана.  Кроз реализацију пројекта више од 2000 запослених у компанијама-чланицама УПИС је оспособљено за превенцију и препознавања првих симптома зависности од игара на срећу. Пројекат  прате  и одговарајући постери и флајери који се налазе у свим нашим пословницама. Управо на предлог и иницијативу Удружења одредбе о друштвеној одговорности су се нашле у новом Закону о играма на срећу.
Позивамо вас да се на штанду УПИС у хали 5 Београдског сајма детаљније упзнате са начином реализације  и резултатима пројекта „Могуће је прекинути.“

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!