Thursday, June 13, 2024
HomeOrangeŠarm el Šeik - Top svetska ronilačka destinacija

Šarm el Šeik – Top svetska ronilačka destinacija

Šarm el Šeik = Odmor, luksuz, relaksacija, provod, šoping, izleti, ronjenje, sportovi na vodi, svetski poznati restorani i hoteli…

Šarm el Šeik se nalazi na Sinajskom poluostrvu 500 km od Kaira. Omiljeno letovalište evropskog i egipatskog džet-seta nudi izvanredne mogućnosti. Hoteli i nacionalni park Ras Mohamed, najpopularnije mesto za ronjenje u svetu, obilazak Mojsijeve Gore i odlazak u pravoslavni manastir Sv. Katarine predstavljaju samo neke od mogućih aktivnosti u ovom mestu.
Nekada je bio luka, a danas turistička destinacija i to jedna od najpopularnijih u svetu. Mirno more, umerena klima, duge plaže, ronjenje, koralni grebeni i podvodni svet koji je prebogat, nude nezaboravno iskustvo i odmor za pamćenje. Svetski hoteli (Hajat,Meriot, Four Seasons, Ritz-Karlton) i restorani (Mc Donald’s, Starbucks, Hard Rock Cafe, Kentucky Fried Chicken) su locirani upravo u ovom mestu. Prelepo more, izleti u pustinji, beduinska sela, nestvaran podvodni svet zaista će Vas ostaviti bez daha.

Noćni život Šarm el Šeika je moderan, bogat i razvijen. Mali Buda, noćni klub i suši bar, Kamila barovi, bar Pirata i ostali kafići i diskoteke nude nezaboravne noći u svetskom stilu. Izleti iz ovog mesta su nešto što ne bi trebalo da propustite. Obidjite sve znamenitosti Egipta i Kaira.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!