Obožavatelji Rijane i Kejti Peri vrlo dobro znaju da od njih uvek mogu da očekuju neočekivano. Ovoga puta nije u pitanju nova boja kose, niti neki ekstravagantan nastup, već su se rešile da obraduju žene širom sveta svojim kolekcijama šminke. Vrlo uskoro možemo da očekujemo  će se naći njihove specijalne make up linije u parfimerijama.
U saradnji sa CoverGirl brendom, Kejti potpisala je novu make upliniju “Katy Kat”, koja je inspirisana morem i sirenama. Godinama je bila njihovo zaštitno lice, a ovo će biti druga saradanja na lansiranju zajedničkih proizvoda šminke. Kolekcija će sadržati 4 ajlajnera (2koji će izlaži na proleće, 2 na leto), 4 karmina i 2 kompleta senki i hajlajtera. “Kolekcija je zabavna i živopisna, zbog mnogo vedrih boja. Sirena Arijel će biti ljubomorna kad vidi kako sijate. A ukoliko više volite klasiku, a opet želite malo i da se zabavite, onda je za vas ajlajner sa gliterom” – rekla je Kejti o svojoj novoj make up liniji.
Rijanina linija “Fenty Beauty” konačno postaje realnost. Prvi proizvod je holografski ruž koji je već predstavljen na reviji “Fenty & Puma spring 2017”. Cela kolekcija biće dostupna na jesen širom sveta u Sephora radnjama. Nažalost, naša zemlja za sada nije na spisku, ali ko zna, možda se spisak proširi. Rijana je ovaj posao shvatila vrlo ozbiljno, pa je organizovala i kasting kako bi izabrala najboljeg make up artista, koji će joj pomoći oko pravljenja ove kolekcije.