Sunday, July 14, 2024
HomeTechnolifeAutoSajam korišćenih vozila u Beogradu po drugi put otvara svoja vrata

Sajam korišćenih vozila u Beogradu po drugi put otvara svoja vrata

Sajam automobila u Beogradu tek što je zatvorio svoja vrata, a glavni grad Srbije po drugi put za redom otvara vrata i “Sajmu korišćenih vozila” koji se ove godine održava od 2. do 5. juna u beogradskoj Štark Areni pod sloganom “Kupiš danas, voziš sutra”.

Čini se da automobilska industrija i dalje nije prevazišla probleme u proizvodnji koji su se pojavili već na samom početku Covid 19 pandemije, te se na isporuku mnogih brendova novih putničkih vozila i danas čeka duže od godinu dana, a vozila koja su dostupna odmah za isporuku gotovo da ne postoje.

”Kupiš danas, voziš sutra – to je slogan ovogodišnjeg sajma koriščenih vozila. Kompletna organizacija sajma ovim sloganom želi da pošalje snažnu poruku svim posetiocima da su sva vozila izložena na istom odmah dostupna za isporuku. Dakle, nema čekanja.” – kaže Filip Mrlješ, osnivač sajma.

Sajam korišćenih vozila je nastao kao garant kvaliteta i sigurne kupovine korišćenih vozila starosti od 1 do 6 godina, te se očekuje da će sva izožena vozila biti najbolja moguća, a verovatno i jedina alternativna rešenja za kupovinu novog vozila.

”Ovogodišnji sajam  korišćenih vozila odlikovaće dva puta veća kvadratura izložbenog prostora i značajno bogatija ponuda vozila cenovnog ranga ispod 15.000 EUR u odnosu na prošlu godinu. Kompletna organizacija sajma se potrudila da posetiocima obezbedi najkvalitetniju moguću ponudu, time što je na sajmu okupila gotovo sve kompanije koje se tradicionalno ističu kvalitetom i sigurnošću. Garancije koje kupci dobijaju prilikom kupovine nekog od vozila sa sajma, iz godine u godinu, sve su sličnije onima koje dobijaju kada kupuju novi automobil.” – zaključuje Mrlješ.

Osim korišćenih vozila, dobar deo izlagačkog prostora zauzeće i nova vozila i to većinom ona koja su raspoloživa za isporuku u najkrajećem vremenskom periodu, poručuju iz organizacije. Kupci će na sajmu moći da pronađu i bogatu ponudu aluminijumskih felni, pneumatika, “body kitova”, dodatne opreme, servisa, elektro punjača i svih ostalih delatnosti koje se na bilo koji način naslanjaju na automobilsku industriju. ATV/Quad vozila i motocikli će i ove godine biti poseban deo ponude sajma i nešto za čim je potražnja prilično velika što je i logično jer je za njih sezona nabavke uveliko počela.

 

Kao i prethodne godine i ove godine su događaj podržali ”NIS & Gazprom NEFT”, sajt polovniautomobili.com, CA-Leasing i CA-Banka, Auto1 group i mnoge druge kompanije.

 

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!