Na fotografiji okačenoj na Tviteru, na kojoj pevačica Šakira pozira u bikiniju u zagrljaju svog golišavog muža fudbalera Žerara Pikea, vidi se njena poodmakla trudnoća. Slika je deo kampanje koju Šakira sprovodi u saradnji sa UNICEFOM.
Šakira (35) i Žerar Pike odlučili su da zauvek zabeleže period iščekivanja deteta. Pevačica je fotografu Žomu Leguanu pozirala samo u gornjem delu bikinija i suknji, pa je njen trudnički stomak došao do izražaja, a Pike se slikao bez majice. Pevačica je tako nastavila niz poznatih žena koje su se fotografisale gole u kasnijoj fazi trudnoće. Među njima su Demi Mur i Britni Spirs.
Ali, za razliku od njih, ona neće osvanuti na naslovnim stranama časopisa, već je svoju fotografiju objavila na Tviteru. Fotografije su snimljene u saradnji s UNICEF-om i poslužiće kao virtualni poklon deci.
– Umesto da primimo poklone za svoje dete, pružićemo podršku deci koja žive u teškim uslovima. Zahvaljujući vama, oni će dobiti pakete hrane i sve ostalo što će pomoći da se spasu životi stotina hiljada dece širom sveta – poruka je koju su uz fotografiju uputili Šakira i Žerar.
 
Izvor: 24sata