Monday, December 4, 2023
HomeBiznisVladavina PravaSAOPŠTENJE: U NP Fruška Gora brutalno napadnut ekološki aktivista Pokreta OŠFG

SAOPŠTENJE: U NP Fruška Gora brutalno napadnut ekološki aktivista Pokreta OŠFG

FIZIČKI NAPAD NA AKTIVISTU !
Danas oko 12.50  na Fruškoj gori u blizini Letenke, na šumskom putu prema Andrevlju, naš aktivista Petar Živanović je fizički napadnut od strane petorice  “izvođača” šumskih radova. Petar pretpostavlja da su u pitanju ilegalni šumski radovi izvlačenja trupaca iz dubine šume, zbog čega je i usledio fizički napad.
Tokom fizičkog napada  sve vreme bio je prisutan i čuvar prirode NP Fruška gora koji je aktivno učestvovao sa agresivnim obraćanjem prema Petru. Oborili su  ga na zemlju i šutirili i udarali. Oduzeli  su mu telefon i obrisali fotografije koje je napravio.
Nakon napada Petar je pozvao policiju koja je uzela izjavu i od čuvara prirode koji je ostao na mestu događaja, a  Petar je potom sa policijom otišao u policijsku stanicu u Sremsku Mitrovicu kao i u ambulantu. Po informaciji koju je dobio od policije tj. javnog tužioca  počinioci će biti krivično gonjeni.
Kako završiti ovu objavu osim sa konstatacijom da su se u JP NP Fruška gora stvari odavno otrgle kontroli i da, kao i u državi, vlada bahatost, bezvlašće  i kriminal.
Dragana Arsić, predsednica Pokreta  Odbranimo šume Fruške gore, 0692025522
UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!