Wednesday, April 17, 2024
HomeBlueSensa veče pozitivne energije sa Sinišom Ubovićem

Sensa veče pozitivne energije sa Sinišom Ubovićem

U Domu omladine 27. marta organizovano je Sensa veče pozitivne energije u okviru Festivala zdravlja sa Sinišom Ubovićem, prvim i jedinim licenciranim Heal Your Life trenerom po program Lujze Hej na ovim prostorima.
Preko 500 prisutnih učestvovalo je u jedinstvenoj, inspirativnoj radionici tokom koje je stalni kolumnista i saradnik magazina Sensa, Siniša Ubović, punu dvoranu Doma omladine naveo na osmeh, meditaciju i pozitivno razmišljanje. Posetioci su imali priliku da još dublje zađu u sebe i da upravo u sebi otkriju svu neophodnu snagu i moć. S obzirom na to da svoj rad bazira na mnogim tehnikama a naročito na afirmacijama, za svaku od nezdravosti SIniša nudi i pozitivnu afirmaciju koja na dubokom nivou pomaže da otklonimo uverenja koja smo ko zna kada, ko zna gde i ko zna od koga prihvatili. Posetioci su na odlasku mogli da odaberu afirmaciju koja će ih podsećati na ovo posebno veče.
“Ko želi pronađe način – ko ne želi, ponađe izgovor. Svi oni koji su se pridružili timu Sense pronašli su način da, uprkos lošem vremenu, gužvi u gradu, radnom vremenu i svim ostalim svakodnevnim preprekama, pokrenu promene u svom životu. Svi oni koji nisu podlegli izgovorima, već u tom trenutku su doneli odluku da žive srećnije, bolje, da misle pozitivnije. Siniša Ubović je iskreno, dirljivo i orignalno sve nas poveo na ovo inspirativno putovanje buđenja i razvoja”, kaže Jasmina Stojanović, glavna i odgovorna urednica Sense i moderator tribine na festivalu.
„Hvala svima koji su svojim prisustvom doprineli da predavanje koje sam održao u Sensinoj organizaciji u Domu omladine bude čudesno i nezaboravno. Vi ste dokaz da su se mnoge divne stvari i kod nas pokrenule. Hvala vam svima što koračamo istim PUTEM PROMENE. Divno je biti u vašem društvu“, izjavo je Siniša Ubović.
 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!