Wednesday, April 17, 2024
HomeBlueSensation se priblizava

Sensation se priblizava

Sensation se vraća u Beograd 12. maja posle izuzetno uspešne permijere održane prošle godine. Mesto dešavanja je sada već tradicionalno Beogradska arena, gde je održana i konferencija za medije na kojoj su učestvovali zvanični predstavnici spektakla Sensation, kao i partneri: Martin van der Ven, direktor Insomnia Global SEE, organizator Sensation događaja u Srbiji; Klaudija Voseberg, reditelj Sensation teme Innerspace; Tom Bartels, Sensation menadžer; Dejan Veselinov, direktor Turističke organizacije Beograda; Dejan Petričević, direktor Beogradske arene; Erik Petersen, sekretar Ambasade Kraljevine Holandije u Beogradu; Jovana Mladenović, koordinator za komunikacije kompanije Carlsberg; Marina Kotevski, Mr. Stefan Braun PR menadžer; Dušica Tomanović, XYZ Premium Fashion Store, direktor za premium brendove.

Prodaja ulaznica raste iz dana u dan, a Sky Deluxe mesta (lože) su rasprodate, izjavio je organizator spektakla Sensation, Martijn van der Ven. Prošle godine na Sensation događaj u Beogradu stigli su posetioci iz 42 zemlje, što će se definitivno desiti i ove godine. Pored Srbije, u 7 zemalja, iz kojih dolazi najveći broj posetilaca, ubrajaju se: SAD, Hrvatska, Rumunija, Italija, Švedska, Slovačka i Danska.

Beogradska arena pretvoriće se u “Innerspace” spiritualno muzičko iskustvo sa hiljadama ljudi iz regiona i celog sveta. Biće noć za pamćenje sudeći po imenima DJ-eva koji će nastupiti: Mr. White, Fedde Le Grand, Dennis Ferrer, Daniel Sanchez & Juan Sanchez, Sunnery James & Ryan Marciano i Hardwell.

Na posebnom stejdžu, u Smirnoff VIP klubu, nastupiće Wickedjs DJ imena iz regiona i centralne Evrope: Beatmaniacs, Djordje Petrovic, DJ Dacha, DJ KEY, DJ Mirko& DJ Meex, DJ Nikifor, DJ JAZ, Lady D, DJ Angel Anx, Bane Paunovic, VJ Tekeys i MC Gunner.
Praksa je u svetu da organizaciju Sensation spektakla podržava tim partnera koji čine ugledne kompanije. Ove godine partneri su čuveni brendovi: Tuborg, Smirnoff, Burn, Dove, Signal, Mr. Stefan Braun, XYZ Premium Fashion Store kao i nekolicina onih koji će biti prepoznati u areni na samom događaju.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!