Saturday, April 20, 2024
HomeBlueSensation with Tuborg

Sensation with Tuborg

Poznat kao pokretač dobre muzike i zabave, brend Tuborg sa ponosom najavljuje da će ove godine biti sponzor svetski poznatog muzičkog spektakla – WHITE Sensation u Beogradskoj areni.

Pod sloganom “ENJOY GREEN, DRESS WHITE” Tuborg za sve ljubitelje pravog piva i dobrog provoda sprema nezaboravnu žurku, poput onih u svetskim prestonicama.
Tuborg je poznat po dobrom muzičkom ukusu i svojim potrošačima pruža pun ugođaj, konzumiranje omiljenog ječmenog pića uz odlične vibracije, i ove godine nastavlja sa dobrom zabavom.
U čast muzičkom spektaklu, WHITE Sensation, Tuborg će organizovati žurke u dvanaest gradova Srbije na kojima će mladi širom zemlje uz dobro zabavu i ispijanje omiljenog pića prikupljati poene za glavnu žurku.
I ove godine svi Tuborg fanovi imaju priliku da lako osvoje kartu za vodeći muzički događaj, prikupljanjem poena koji se dobija uz svaku Tuborg flašicu.
Pored promo žurki ENJOY GREEN, DRESS WHITE i promocija u kafićima po Srbiji, Tuborg će od 2. aprila na tržište lansirati i specijalni 6-pak, u kojem će po prvi put Tuborg Green biti pakovan u „belu“, odnosno providnu flašicu! Uz 6-pak svaki potrošač će dobiti podmetač sa kodom sa najvećim brojem poena koji ih mogu odvesti na SENSATION.
Više informacija o skupljanju poena koji vode na glavnu žurku godine možete naći na zvaničnoj Tuborg stranici na Facebook-u u okviru aplikacije Sensation with Tuborg.
Kalendar žurki širom Srbije: Subotica 30.3., Novi Sad 31.3., Niš 6.4., Smederevo 7.4., Zrenjanin 13.4., Pančevo 14.4., Sremska Mitrovica 20.4., Loznica 21.4., Bogatić 27.4. i Beograd 5.5.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!