Wednesday, May 22, 2024
HomeBlueSlavni parovi koji su se venčali u 2012. godini

Slavni parovi koji su se venčali u 2012. godini

Veliki broj holivudskih ličnosti sklopio je brak u ovoj godini. Njihov izbor bili su isto tako uspešni ili manje pozanti partneri. Od Džesike Bil i Džastina Timberlejka do Blejk Lajvil i Rajana Rejnoldsa. Predstavljamo vam neke od njih.
Kamila Alves i Metju Mekonahi – pred 120 najbližih rođaka i prijatelja ovaj pozanti bračni par 9.juna 2012. u Ostinu, u Teksasu ozvaničio je svoju dugogodišnju vezu. Među gostima na svadbenoj ceremoniji, bili su i Riz Viterspun, Keni Česni i Vudi Harelson. Na venčanje su se pojavila i njihova deca, sin Levi Alves i ćerka Vida, koji su nosili prstenje i cveće.
Džesika Bil i Džastin Timberlejk – tridesetjednogodišnji pevač i godinu dana mlađa glumica venčali su se 19. oktobra na jugu Italije. Kako bi se raskošna svadba odvila daleko od očiji javnosti, par do poslednjeg trenutka nije želeo ni da svojim zvanicama saopšti mesto ceremonije. Gosti su pet dana pre venčanja otputovali u Frankfurt i tamo čekali dalja upustva. Uporni novinari ipak su uspeli da zabeleže neke detalje njihove svadbe. Na oktobarskoj strani magazina “People” osvanula je fotografija sa venčanja na kojoj oboje izgledaju veoma srećno. Nakon glamurozne svečanosti, Džesika i Džastin su otputovali na medeni mesec u Afriku, gde je jedna noć u luksuznom hotelu koštala 5.715 dolara.
En Hatavej i Adam Šulman – popularna glumica i njen partner, dizajner nakita i glumac nakon 4 godine veze sklopili su brak 29. septembra. Oni su za mesto svog venčanja odabrali prelepu kuću u Big Suru u Kaliforniji. En i Adam nastavili su tradiciju intinmnih ceremonija, pa je na njihovoj svadbi bilo 180 judi najbližih njima.
Blejk Lajvil i Rajan Rejnolds – njihovo venčanje bilo je jedno od najvećih iznenađenja u ovoj godini. Nakon jednogodišnje veze, glumački par je odlučio da je pravo vreme da njih dvoje uđe u brak. Za datum venčanja odabrali su 9. septembar. Ceremonija je bila održana u gradiću u blizini Čarlstona u krugu porodice i prijatelja. Osamdeset gostiju prosustvovalo je svečanosti u “Boone Hall Plantation & Gardens” gde su se snimili brojni filmovi i serije, između ostalih i filmski hit “ The Notebook” iz 2004.
Natali Portman i Bendžamin Milpije – oskarovka i njen suprug, koreograf i igrač, mesec dana pre svadbe razmenili su svoje bračne zavete, a onda su 4. avgusta u svom domu u Big Suru u Kaliforniji na jevrejskoj svečanosti izgovorili sudbonosno da. Trinaest meseci pre ozvaničenja veze njih dvoje su dobili sina Alefa. Na svadbi je služena vegetarijanska hrana, a umesto svadbene torte mladenci su pripremili francuske kolače Macarons.
 
Izvor: Blic-Žena

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!