Sunday, June 16, 2024
HomeGreenSredite se masažom

Sredite se masažom

Masaža se može definisati kao primena sastavne manipulacije mekih tkiva u terapiske svrhe. Danas postoje različiti aparati za masažu ali ručna masaža je zasigurno najbolja metoda, jer uz terapijsku ima i dijagnostičku komponentu. Masaža je više od zadovoljstva, ona predstavlja dokaz zdravlja i raspoloženja. Pronašli smo sedam tegoba koje se svakako mogu rešiti masažom.

Razmislite o našem izboru i još danas zakažite masažu. To je svakako za vaše dobro.

Bol u vratu

10 masaža vrata za 10 nedelja? Zvuči dobro. Ova metoda se preporučuje za hronični bol u vratu. Jedno ovakvo istraživanje sprovedeno je 2009 godine, a objavljeno je u kliničkom časopisu. Oni su postigli rezultat od 39 odsto na bolje.

Stres

Ne morate masirati celo telo da biste se osećali bolje. U jednos škotskoj studiji iz 2010 godine, pokazalo je da 80-to minutna masaža ruku i stopala znatno smanjuje nivo kortizola i nivo insulina u telu a sve to zarad smanjenja stresa. Skalp masaža može da pomogne da se opustite. Pored toga, dajući im dobar način da poentiraju kod partnera, zato je potrebno da naučite kako da savršeno odradite 15-minutnu masažu glave.
Depresija
Izaberite sami, švedsku, šijacu ili druge uobičajene masaže koje pomažu u odklanjanju depresije. Masaža može smanjiti nivo hormona stresa, krvnog pritiska i srca, kao i da poveća nivo raspoloženja i opuštenosti. Još jedan način za rešavanje depresije jeste vežbanje. Na jednom sidnejskom univerzitetu naučnici su otkrili da redovno dizanje tegova značajno smanjuje simptome depresije.


Zatvor

Želite li stomačnu masažu leksativom? Dokazano je da koji su primenili masažu zajedno sa tradicionalnim opsticajima lečenja osećaju se znatno bolje od onih koji koriste samo lekove.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!