Monday, December 4, 2023
HomeBlueŠtark paketići za najlepše dečije osmehe

Štark paketići za najlepše dečije osmehe

Da čaroliju novogodišnjih praznika oseti i više od 4000 dece bez roditeljskog staranja ili iz drugih ugroženih kategorija, pobrinula se kompanija Soko Štark, koja je za njih obezbedila slatke paketiće.

Novogodišnji paketići stići će fondaciji Novaka Đokovića, udruženjima “Sve je moguće” i “Sanke deda Mraza”, Prihvatilištu za decu ulice, “Nurdor-u”, Kancelariji za Kosovo i Metohiju, Centrima za porodični smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju Beograd i za porodični smeštaj i usvajanje Beograd,  i drugim udruženjima i ustanovama za smeštaj ili rad sa decom iz ugroženih grupa.

Najmlađi “članovi” Štark tima – maskote prve Štarkove dečije čokolade Najlepše Željice i Smoki Smokić uvešće prazničnu atmosferu u ustanove i domove i kroz druženje i zabavu sa najmlađima upotpuniti praznično raspoloženje. Štark proizvodi, kao simbol ljubavi, poštovanja, pažnje i najlepših želja, doneće i ove godine radost tamo gde je nekada nešto manje ima.

Uz Soko Štark proizvode već decenijama rastu generacije dece u celom regionu. Bananica, Smoki i čokolada Najlepše želje sastavni su deo njihovih novogodišnjih paketića. Uz njih se odrasta, stasava i prenosi ljubav. Uz njih sva deca imaju pravo na najlepše želje i srećne praznike.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!