Thursday, July 18, 2024
HomeZanimljivoGamingSTEELSERIES PREDSTAVIO NOVE APEX 9 TASTATURE - NAJBRŽE GEJMING TASTATURE NA SVETU

STEELSERIES PREDSTAVIO NOVE APEX 9 TASTATURE – NAJBRŽE GEJMING TASTATURE NA SVETU

Sa OptiPoint tehnologijom, nove Apex 9 tastature su 33% brže od drugih gejming tastatura na tržištu  – Apex 9 serija nudi dve varijante tastatura – Mini i TKL –

Svetski lider u gejming i esports periferijama, SteelSeries, danas predstavlja novu inovaciju u renomiranoj Apex seriji tastatura. Dizajnirana specifično za gejmere, a pre svega, esportiste, Apex 9 serija nudi brze i kompaktne tastature, opremljene prilagodljivim tasterima sa najmodernijom SteelSeries OptiPoint tehnologijom.

Brže uvek znači bolje. SteelSeries danas unapređuje svoju renomiranu Apex seriju tastatura sa novim optičkim svičevima. Pored vrhunskog kvaliteta i sjajnog dizajna, SteelSeries OptiPoint tehnologija nudi optičke svičeve sa 33% bržom aktuacijom od drugih vodećih gejming tastatura na tržištu, i to sa kašnjenjem od samo 0,2 milisekunde.

Ključna karakteristika novih Apex tastatura jeste što vam daju veliku slobodu da ih prilagodite na način koji baš vama odgovara. Sa SteelSeries GG softverom, na vašim Apex 9 tastaturama možete podesiti sve od RGB osvetljenja, pa do njihove tačke aktuacije. Igrači takođe mogu da biraju između Linear, Tactile i Clicky vrsta svičeva.

Igrajte kao najbolji profesionalni esportisti.

Tastature manjih dimenzija postale su standard kod profesionalaca, a profesionalci znaju najbolje. Nova Apex serija zato nudi dve tastature dizajnirane specifično za esportiste, opremljene OptiPoint svičevima – SteelSeries Apex 9 TKL i SteelSeries Apex 9 Mini.

  • Apex 9 TKL – APEX 9 TKL tastatura je postala standard u svetu esporta. Sa njenim kompaktnim dizajnom imaćete daleko više prostora na vašem gejming stolu, dok njen ergonomski dizajn garantuje maksimalan komfor. OptiPoint optički svičevi garantuju munjevite reakcije, u kombinaciji sa tačkom aktuacije od 1mm. PBT tasteri poseduju kvalitet koji se meri sa vanserijskim OptiPoint svičevima.
  • Apex 9 Mini – Apex 9 Mini je živi dokaz da ‘’dobre stvari dolaze u malim pakovanjima’’. Sa veličinom modela koji predstavlja samo 60% standardnih mehaničkih tastatura na tržištu, Apex 9 Mini tastatura dolazi sa OptiPoint svičevima sa 33% bržom aktuacijom od drugih vodećih gejming tastatura, i to sa kašnjenjem od samo 0,2 milisekunde. OptiPoint svičevi garantuju preko 100 miliona klikova, ali uz odgovarajuće zamenske tastere, gde su PBT tasteri najbolja opcija.

STEELSERIES PREDSTAVIO NOVE APEX 9 TASTATURE

Apex 9 TKL i Apex 9 Mini tastature su dostupne na zvaničnoj SteelSeries stranici, i prodaju se po sledećim cenama:

  • Apex 9 TKL – 149,99€
  • Apex 9 Mini – 139,99€

 

O SteelSeries brand

Osnovan u Kopenhagenu 2001. godine, SteelSeries je globalni lider u gejming i esports periferijama, fokusiran na kvalitet i inovaciju. SteelSeries je bio jedan od prvih brendova gejming opreme koji je podržao razvoj esports scene i turnira, sa ciljem da poveže gejmere iz celog sveta.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!