Saturday, April 20, 2024
HomeBlueStiže novi Cisco F_email 5.0 projekat

Stiže novi Cisco F_email 5.0 projekat

Tradicionalno, petu godinu za redom, Cisco Srbija i Cisco Networking Akademija Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu, počele su sa pripremama i prijavljivanjem polaznika Cisco F_email projekta, namenjenog prekvalifikaciji nezaposlenih žena u cilju lakšeg pronalaženja novog posla.
Kako bi pomogao fakultetski obrazovanim ženama, koje poseduju znanje rada na računaru i  govore engleski jezik, projekat F_email 5.0 omogućava sticanje znanja iz oblasti informacionih tehnologija i umrežavanja, gde sve učesnice potpuno besplatno pohađaju dva tipa treninga. Prvi je Soft Skills trening i obuhvata veštine kao što su poslovna komunikacija, pisanje biografije, simulacija intervjua za posao i web marketing. Drugi trening je CCNA (Cisco Certified Network Associate) Exploration kurs,  gde će polaznice steći teorijska i praktična znanja potrebna za dizajn, konfiguraciju i održavanje računarskih mreža, što je ujedno i priprema za polaganje ispita za dobijanje međunarodno priznatog CCNA sertifikata.
“Drago mi je da je F_email projekat dočekao svoju petu generaciju polaznika i da je preko 50 žena, koje su učestovovale u ovom projektu uspelo da pronađe novi posao,” izjavio je Goran Obradović, generalni direktor kompanije Cisco Srbija. ”Ovaj mini jublijej daje nam potvrdu da smo na pravom putu i da će F_email projekat istrajati i doneti nove poslovne šanse mnogim ženama.”
Pre pet godina Cisco F_email projekat je započet u Srbiji, sa ciljem da kontinuirano ulaže u obrazovanje žena i poveća broj zaposlenih žena u oblasti nauke i informacionih tehnologija, što je u skladu sa dugoročnom strategijom kompanije Cisco.
Prijavljivanje za učešće u programu će biti od, 01. do 17. oktobra 2012. godine. Za više detalja, molimo vas da posetite sajt F_email.etf.rs
Kursevi će se održavati dva do tri puta nedeljno u prostorijama Cisco Networking Akademije na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu, od 30. oktobra 2012. do 01. jula 2013.

Previous article
Next article
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!