Dragi prijatelju,

Sanja iz Pančeva proživela je najstrašniju noćnu moru. Jedne noći, dok je ležala u krevetu s svoje dvoje male dece, suprug se vratio kući u alkoholisanom stanju i počeo ju je seći nožem po celom telu. Sve to odigravalo se pred njihovom malom decom, koja su vrištala iz sve snage, potpuno preplašena i istraumirana zbog najstrašnijih krvavih scena, koje njihove dečije oči nikada nisu mogle ni da zamisle, a sve to dešavalo se njihovoj majci. Sanja je preživela, ali suprug joj je tada presekao i nekoliko tetiva ostavljajući je invalidom.

Pre napada Sanja je radila u vrtiću, ali otkako je izgubila pokret u desnoj ruci više nije uspevala pronaći posao. To je nju i njenu decu ostavilo u apsolutnom siromaštvu. Socijalne službe u njihovom gradu su ih potpuno izneverili. Deca vrlo često idu gladna u školu i u krevet.

Ako ne plati stanarinu, ova samohrana majka i njena mala porodica biće izbačeni iz kuće do Božića i ostati bez krova nad glavom. Sanji je, takođe, potrebno lečenje ruke, ali pre svega, kao što nam je rekla, najneophodnija im je hrana.

Ova je priča bila potpuno neočekivana i potpuno smo svesni da su naši donatori preopterećeni. Za 9 godina humanitarnog rada videli smo mnogo patnje, ali ovaj slučaj se posebno ističe. O Sanji i njenoj preplašenoj deci ne možemo da prestanemo da mislimo. Naša srca duboko saosećaju sa njihovom patnjom i daćemo sve od sebe da njihov vapaj za pomoć ne bude uzaludan.

Molimo Vas donirajte sada, kako bi osigurali da Sanja i njena deca ne završe na ulici ovog Božića.

PayPal/Credit Card: https://28jun.org/donate/

Tekuci račun: 

Ime: 28. JUN 
Dinarski racun broj: 265111031000342797 
Raiffeisen banka Srbije

SMS: Pošalji 1 na 1733

Podelite: Facebook Fundraiser https://www.facebook.com/donate/394612811693043/

28. Jun je registrovana neprofitna Kanadska organizacija, broj 822217-7

Od srca, hvala Vam