Saturday, June 22, 2024
HomeBlueSvemirska tastatura

Svemirska tastatura

Nakon što smo vas upoznali sa Gigabyte AIVIA M8600 mišom red je došao da vam predstavimo i njegovu saputnicu po oružju – tastaturu AIVIA GK-K8100. Moderan dizajn i vrhunska izrada prate i ovaj proizvod, koji je (kako pogađate) takođe namenjen igračkoj populaciji.
Malo ko je verovao da će Gigabyte da se uključi i proizvodnju gejmerskih tastatura, ali eto dogodilo se i to i kako stvari stoje dobro mu ide. Najbolji dokaz koliko se ovaj proizvođač ozbiljno nameračio da osvoji tržište u ovom segment pokazuje AIVIA GK-K8100 tastatura, koja se krajnjim kupcima nudi u tri različite boje: crnoj, žutoj i crvenoj. Oblikom podseća na neku komandnu tablu svemirskog broda, a kada još zasvetli pomislite na trenutak da vozite isti. Specifična je po obliku, dodatnim tasterima i aplikaciji koja je prati.
Kao što možete videti sa priloženih fotografija raspored tastera je isti kao i kod običnih tastatura, samo što su pojedine grupe tastera izdvojene i svetle drugačijim bojama (po potrebi, naravno). Makro tastera ima koliko vam duša hoće, a u kombinaciji sa AIVIA M8600 mišom ova tastatura čini čuda. Tu je i set multimedijalnih dugmića za slučaj da želite da sa njom pokrećete i manipulišete multimedijalnim fajlovma, a celu priču prate LED diode, tako da uvek znate koje su vam funkcije aktivne.
AIVIA GK-K8100 tastatura ima osrednji hod tastera tako je pogodna i za duže kuckanje tekstova i opšte obradu grafike i rad sa najrazličitijim programima za obradu fleš i multimedijalnih fajlova. Dolazi sa velikim odmorištem za dlanove i napravljena je od posebnih materijala koji ne znoje prste dlanove i šaku. U poređenju sa sličnim konkurentskim rešenjima cena joj je izuzetno povoljna, zbog čega od nas i dobija preporuku više!
Cena (sa PDV-om): 5.661,53 dinara
Kontakt: Direct Link, www.dl.rs/gdekupiti

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!