Sunday, July 14, 2024
HomeBlueTargus CN600 – ranac od koga ne bole leđa

Targus CN600 – ranac od koga ne bole leđa

Gde god da krenete sa svojim notebook-om imajte na umu da ga dobar ranac ili torba mogu veoma kvalitetno zaštiti od svih spoljnih uticaja, a i vama značajno olakšati posao oko prenosa svog ljubimca. Targus je na ovom polju brend koji se posebno ističe veoma kvalitetnim rešenjima i dobitnik je brojnih priznanja za dizajn svojih modela, kako iz visoke, tako ii z niže klase. Ekipa Urban portala nedavno je imala priliku da vam predstavi jednu poslovnu torbu ovog proizvođača, a pre par dana je do nas stigao i jedan ranac sa kojim ćemo vas bolje upoznati u nastavku teksta.

Targus je CN600 ranac dizajnirao u jednom modernom stilu, koji će se sasvim fino uklopiti uz svaku vrste garderobe – od sportske, do diskretno elegantne i poslovne. Isti je predviđen za notebook-ove do dijagonale ekrana od 16 inča, a izrada je na najvišem mogućem nivou. Upotrebljeni su materijali koji se lako peru i održavaju, a koji su otporni na tečnost i uticaj sunčeve svetlosti. Ranac ima veliki broj pregrada tako da ćete u njega pored laptopa sasvim komotno moći da smestite i nekog bežičnog miša, omanju tastaturu i punjač.

Veoma je bitno istaći da čak i teži notebook-ovi sa ovim modelom ne opterećuju previše kičmu zahvaljujući odlično izbalansiranom zadnjem delu koji direktno nalaže na kičmeni stub. Inače, sam ranac teži nešto ispod kilograma i proizvodi se isključivo u crnoj boji (za sada). Cena mu je sjajna, pa ako ste u potrazi za kvalitetnim rancem za vaš novi laptop, onda ozbiljno razmilite o ovom modelu! Topla preporuka!

Cena (sa PDV-om): 3.901,00 dinara

Kontakt: EWE, www.ewe.rs

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!