Monday, May 20, 2024
HomeBlueTelenorov „Firefox izazov“ za najbolju aplikaciju za Firefox OS

Telenorov „Firefox izazov“ za najbolju aplikaciju za Firefox OS

Nagradu u vrednosti od 5 000 evra Telenor će dodeliti programeru koji napravi najbolju aplikaciju na konkursu „Firefox Izazov“ koji traje od 15. jula do 15. septembra. Ukupan fond nagrada iznosi 12 000 evra, a biće nagrađeno pet najboljih aplikacija. Specijalna nagrada u vrednosti od 1000 evra biće dodeljena aplikaciji koja na najbolji način promoviše upotrebu mobilne mreže i internet servisa.    

Takmičari se mogu prijaviti na konkurs najkasnije do 10. septembra popunjavanjem formulara koji se nalazi na Telenorovom sajtu www.telenor.rs. Potrebno je da takmičari postave aplikaciju na Firefox Marketplace i prijave je na konkurs na Telenorovom sajtu najkasnije do 15. septembra. Aplikacije će se ocenjivati na osnovu njihove inovativnosti, dizajna, funkcionalnosti, stepena integracije sa Firefox platformom i upotrebne vrednosti.
Petočlani žiri činiće Nemanja Žilović predstavnik Telenora Srbija, Brano Đurović predstavnik Telenora Crna Gora, zatim Jan Jongboom i Olav Nymoen u ime kompanije ComoYo, Telenorove sestrinske kompanije za internet usluge, kao i Brian King predstavnik kompanije Mozilla. Propozicije konkursa nalaze se na Telenorovom sajtu.
Telenor će krajem ove godine prvi u Srbiji ponuditi smart uređaje bazirane na Mozilla Firefox operativnom sistemu.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!