Thursday, June 13, 2024
HomeBlueVatreni gejmer

Vatreni gejmer

Od kada je Urban počeo sa radom uvek smo vam predstavljali gedžete opšte namene, nikako uskospecijalizovana rešenja. Ovoga puta napravićemo mali presedan i ispričati vam priču o jednom neobično sjajnom gejmerskom mišonji. Nije caka u tome što je upitanju gejming miš, već što je zaista nešto potpuno neobično i fantastično.

Još je čudnoije što ne dolazi ni od jednog poznatog proizvođača perifernih uređaja već od Gigabyte-a koji se proslavio u proizvodnji matičnih ploča i grafičkih kartica. Pogledajmo kako se snašao na ovom polju.

Gigabyte AIVIA M8600 predstavlja jedan od najneobičnijih SF gedžeta koje smo do sada videli. Namerno kažemo gedžeta pošto ovaj miš podseća na mali svemirski brod više nego na neki pokazivački uređaj. Sve u svemu nije reč niokakvoj fori već o želji dizajnera da gejmerima ponude baš pravi igrački proizvod koji će pratiti crte i ostalog gejming hardvera. Izrada je fenomenalna i gotovo svakom detalju je posvećena maksimalna pažnja. Upotrebljeni su najkvalitetniji materijali kao i posebna vrsta gume koja sprečava znojenje i nesmotrene reakcije.

Nožice su od teflona, što M8600 miš čini izuzetno pokretljivim na svim vrstama podloga. Koristi laserski senzor visoke preciznosti (6500 dpi) i pored dva klasična tastera i 4-way Tilt točkića, ima i komande za pristup nekom od 5 sačuvanih profila, a profil koji je trenutno u funkciji svetleće u određenoj boji ako ga tako podesite. Sa računarom komunicira preko posebno osmišljenog prijemnika, koji je ujdeno i baza za punjenje baterije. Kada smo već kod baterije AIVIA M8600 ima mogućnost zamene baterije u roku od samo 2 sekunde, takozvanim QSBS (quick swap battery changing system) sistemom, što znači da to možete izvesti i u toku korišćenja miša, a da ne narušite tok igre ili onoga što trenutno radite – fenomenalno, zar ne? Sve je to lepo, ali ima i cenu, koja nije nimalo mala, ali ako ste vatreni igrač u srcu to za vas neće biti problem!

Cena (sa PDV-om): 8.396,78 dinara

Kontakt: Direct Link, www.dl.rs/gdekupiti

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!